Doorgaan naar inhoud
15% korting op alles van Serax! Actie alleen online geldig.
15% korting op alles van Serax! Actie alleen online geldig.
Gratis verzending vanaf €50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Cadeaubon Over ons Vacatures Contact
Teak als centraal element

Teak als centraal element

Bij een rustieke woning hoort een rustieke en karaktervolle buitenomgeving. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw tuinmeubelen niet alle aandacht trekken maar eerder een mooi geheel vormen met jouw terras en woning? Dat vraag je best aan onze experts. 

Bij dit uniek outdoor project, stond rust & eenvoud centraal. Het Belgisch tuinmeubelmerk Gommaire kwam dan ook meteen in de gesprekken met de klant naar boven. Deze meubels en accessoires in teak zijn van hoogwaardige kwaliteit. De robuuste vormen en afwerking stralen karakter uit en dat is nét wat deze woning mag hebben. We kozen voor een cosy loungeset, een ronde tuintafel met elegante stoelen, enkele Gommaire ligbedden en tot slot een leuke zithoek met longchairs en éénzitten aan het zwembad. 

We zorgden eveneens voor leuke accenten. De stoffen van de loungeset aan het zwembad heeft een leuk gestreept motief in zachte kleuren. De stoffen van Gommaire geven een leuke toets aan het vrij neutrale geheel. Hetzelfde streepjesmotief lieten we dan weer elders in een poef of sierkussen terugkeren. Zo creëer je een stijlvol geheel waarin je een mooie afwisseling krijgt tussen effen stoffen en fleurige motieven. 

Loungeset Gommaire - teak tuinmeubels

It's all in the details
De afwerking van jouw buitenomgeving is minstens even belangrijk als de tuinmeubels zelf. We kozen voor enkele accessoires van Gommaire zoals schalen, kaarshouders, vazen en kaarsen. Om wat leuke combinaties te maken, voegden we er hier en daar wat Mon Dada-kaarsen aan toe. De Urban Outdoor Collection van Mon Dada past perfect in de rustieke stijl van deze woning. 

Ligbedden Gommaire - Buitenkaarsen Mon Dada

Begint het wat te kriebelen? Wens jij ook jouw outdoor project tot in de puntjes te laten uitwerken? Dat kan met Vanhie Studio. Wat kenmerkt onze projectaanpak? 

·         Jarenlange ervaring op het gebied van luxueuze outdoorprojecten

·         Sterke knowhow op zowel technisch als esthetisch gebied

·         Ruime keuze aan stijlvolle kwaliteitsmerken

·         Duidelijke 2D of 3D voorstellen van het ontwerp

·         Persoonlijke aanpak op basis van jouw wensen en ideeën

·         Eén gesprekspartner voor jouw volledige droomproject

·         Uitstekende service na verkoop

Vorig artikel Interieur naar exterieur