Doorgaan naar inhoud
NIEUW: indoor meubelen! Klik hier en ontdek ze!
NIEUW: indoor meubelen! Klik hier en ontdek ze!
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Cadeaubon Events Over ons Blogs Vacatures Contact
10 must-have BBQ-accessoires: Til jouw BBQ-ervaring naar een hoger niveau

10 must-have BBQ-accessoires: Til jouw BBQ-ervaring naar een hoger niveau

De zomer komt eraan en dat betekent dat het barbecueseizoen weer begint! Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of net begint met barbecueën, de juiste accessoires kunnen het verschil maken tussen een gewone maaltijd en een culinaire ervaring. Hier zijn tien must-have barbecue-accessoires die jouw barbecue-avonturen naar een hoger niveau tillen.

1. Acacia Wood EGG Mates van Big Green Egg

De nieuwe Acacia Wood EGG Mates zijn een stijlvolle en praktische aanvulling voor je Big Green Egg. Deze zijtafels bieden ruimte voor je ingrediënten en tools, waardoor je alles binnen handbereik hebt. Gemaakt van duurzaam geoogst acaciahout, zijn ze niet alleen prachtig om te zien, maar ook hittebestendig en eenvoudig te monteren en inklappen. Perfect voor elke barbecue-liefhebber die houdt van een georganiseerde en stijlvolle werkruimte.

Big Green Egg 2 Wooden Egg Mates M Korte Stroken Acacia

2. Ash Tool

De Ash Tool is een onmisbaar gereedschap voor elke barbecue-eigenaar, vooral als je een Big Green Egg hebt. Het helpt je om eenvoudig as te verwijderen en houtskool goed te verdelen voordat je de barbecue aansteekt. Dit zorgt voor een optimale temperatuurbeheersing en daarmee betere resultaten. Dankzij de metalen pook is het schoonmaken een fluitje van een cent. Beschikbaar in drie formaten en gemakkelijk op te hangen na gebruik.

Big Green Egg Ash Tool MiniMax/Small/Mini

3. Baking Stone

Met de Baking Stone kun je van je barbecue een echte bakkerij maken. Deze steen is perfect voor het bakken van pizza, brood, focaccia en zelfs appeltaart. Plaats de steen op het rooster van je Big Green Egg en geniet van heerlijke baksels met een knapperige korst. Ideaal voor vader die graag experimenteert met verschillende gerechten en houdt van bakken.

Big Green Egg Baking Stone Large

4. Carbon Steel Grill Wok met Bamboe Spatel

Breng je barbecue-vaardigheden naar een hoger niveau met de Carbon Steel Grill Wok. Deze wok, compleet met bamboe spatel, is perfect voor sauteren en roerbakken op hoge temperaturen. Dankzij de platte bodem staat hij stabiel op elk kookoppervlak. Het carbonstaal is behandeld met een roestwerende olie, waardoor de wok lang meegaat. Vergeet niet de wok na het schoonmaken te behandelen met plantaardige olie om hem in optimale staat te houden.

Big Green Egg Carbon Steel Grill Wok

5. EGG Cover

Bescherm je Big Green Egg tegen alle weersomstandigheden met de EGG Cover. Deze ventilerende hoes van topkwaliteit is eenvoudig aan en uit te trekken en past perfect dankzij de klittenbandsluiting. Of het nu hagelt of de zon fel schijnt, je barbecue blijft als nieuw. De hoes is duurzaam, kleurvast en gemakkelijk met de hand te wassen. Een essentieel accessoire om de levensduur van je barbecue te verlengen.

Big Green Egg EGG Cover IntEGGrated Nest M/L/XL

6. Broil King Barbecuehandschoen

De Broil King Barbecuehandschoen biedt optimale bescherming en handigheid tijdens het barbecueën. Gemaakt van hittebestendig aramide, heeft deze handschoen vijf onafhankelijke vingers met een grippatroon voor extra flexibiliteit. Onmisbaar voor elke barbecue-liefhebber die veiligheid en comfort hoog in het vaandel heeft.

Broil King Barbecue Handschoen (1 stuk)

7. Antispatnet van Forge Adour

Grill zonder zorgen over vetspatten met het antispatnet van Forge Adour. Dit handige accessoire beschermt je kleding en houdt de grill schoon. Het antispatnet is vaatwasmachinebestendig en eenvoudig schoon te maken, waardoor het een praktische toevoeging is voor elke barbecue-sessie.

Forge Adour Antispatnet

8. Deluxe Gevogeltestomer

Bereid een perfect sappige kip met de Deluxe Gevogeltestomer. Deze stomer heeft een kom voor vloeistof zoals bier, sap of wijn, wat je gevogelte een heerlijke smaak geeft. De deksel sluit de stoom in en zorgt ervoor dat de sappen het vlees blijven bestrijken. Dankzij de keramische antiaanbaklaag is schoonmaken een fluitje van een cent. Een must-have voor elke barbecue-chef die graag experimenteert met nieuwe smaken.

Weber® Deluxe Gevogeltestomer

9. Rapidfire Brikettenstarterset

Steek je barbecue snel en eenvoudig aan met de Rapidfire Brikettenstarterset. Vul de starter met briketten en binnen no-time hoor je het betoverende geknisper van brandend houtskool. Deze starterset is een onmisbaar hulpmiddel voor elke barbecue-liefhebber die efficiëntie en gemak waardeert.

Weber® Brikettenstarterset

10. OFYR Fire Guard Ring

De OFYR Fire Guard Ring transformeert je OFYR kooktoestel in een gezellige en veilige tafel. Deze teakhouten ring voorkomt dat de hete kookplaat per ongeluk wordt aangeraakt en biedt een handige plek om kleine gerechten of drankjes neer te zetten. De ring is eenvoudig te monteren met stalen klemmen en past perfect op de Corten 100 modellen. Een ideale accessoire voor diegenen die graag buiten koken en hun gasten veilig willen houden.

OFYR Fire Guard Ring Corten 100

Met deze tien must-have accessoires ben je klaar voor een fantastisch barbecue-seizoen. Of je nu een Big Green Egg, OFYR, of een andere barbecue hebt, deze accessoires zullen je barbecue-ervaring verbeteren en je helpen om heerlijke maaltijden te bereiden voor vrienden en familie. Bezoek onze winkel en ontdek deze en andere hoogwaardige producten die jouw barbecue-avonturen onvergetelijk zullen maken!

Vorig artikel 7 tips voor het inrichten van een kleine buitenruimte
Volgend artikel Dit is waarom een spa of jacuzzi een goede investering voor je is.