Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact
Dé buitenverlichting om sfeer in je tuin te brengen

Dé buitenverlichting om sfeer in je tuin te brengen

Welkom in de wereld van stijlvolle buitenverlichting, waar functionaliteit en elegantie samenkomen om jouw buitenruimte te transformeren tot een oase van stijl en sfeer. Bij Vanhie begrijpen we het belang van de juiste verlichting in je tuin, daarom hebben we een selectie gemaakt van enkele opvallende stukken die perfect passen bij onze hoogwaardige tuinmeubelen.

Dome Serie: een synoniem voor elegantie

Binnen de Dome serie van Royal Botania vind je een scala aan verlichtingsopties die naadloos aansluiten bij hun iconische tuinmeubilair. Of je nu op zoek bent naar wandlampen, staande armaturen of plafondlampen, de Dome serie heeft het allemaal. De opvallende zwarte of witte gepoedercoate aluminium armaturen zijn voorzien van glazen beglazing, beschikbaar in helder of rokerig. De E27 fitting, inclusief een meegeleverde LED-lamp van 4 watt, zorgt voor een energiezuinige en toch sfeervolle verlichting in je tuin.

Tristar: een mix van traditie en moderniteit

De Tristar serie van Royal Botania combineert traditionele materialen met een eigentijds ontwerp. Deze staande armaturen, verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zijn gemaakt van teakhout of gepoedercoat aluminium en bieden een keuze tussen opaalwitte of rokerig bruine beglazing. De E27 fitting en de meegeleverde energiezuinige LED-lamp van 4 Watt zorgen voor een warme en uitnodigende gloed in je buitenruimte.

Monza tafellamp: innovatie en verfijning

De Monza Tafellamp brengt een vleugje Italiaanse elegantie naar jouw tuinfeesten en diners. Draadloos en veelzijdig, deze lampen zijn niet alleen geschikt voor buitengebruik, maar ook perfect voor binnen. Met een dimmer en twee kleurtemperaturen bieden ze het juiste licht voor elke gelegenheid. Het klassieke ontwerp straalt tijdloze stijl uit en voegt een vleugje verfijning toe aan elke buitenruimte.

Sompex Monza Outdoor Tafellamp Rond Grijs

Sompex TROLL 2.0: modern en multifunctioneel

De Sompex TROLL 2.0 is een ware revolutie in buitenverlichting. Deze moderne LED-tafellamp met batterij is zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en voorzien van spatwaterbescherming, is de TROLL 2.0 onverwoestbaar en onopvallend tegelijkertijd. Met zijn geïntegreerde dimmer pas je eenvoudig de sfeer aan jouw stemming aan.

De TROLL 2.0 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en is volledig waterdicht, waardoor je hem met een gerust hart buiten kunt laten staan, ongeacht het weer. Opladen is eenvoudig met het bijbehorende laadstation, met een oplaadtijd van slechts 6 uur en een batterijduur van ongeveer 24 uur, zorgt de TROLL 2.0 ervoor dat je tuin altijd verlicht is, precies wanneer je het nodig hebt.

Sompex Troll 2.0 Outdoor Tafellamp Wit

Of je nu op zoek bent naar subtiele accenten of opvallende eyecatchers, onze collectie buitenverlichting biedt voor elk wat wils. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en schoonheid en laat je tuin stralen, zelfs als de zon ondergaat.

Bij Vanhie geloven we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een gewone tuin en een buitengewone buitenruimte waar herinneringen worden gemaakt en gedeeld. Bezoek onze showroom en laat je inspireren door onze exclusieve collectie buitenverlichting, ontworpen om jouw tuin tot leven te brengen.

Vorig artikel Dit is waarom een spa of jacuzzi een goede investering voor je is.
Volgend artikel Verwen je mama op Moederdag: 7 geweldige cadeau-ideeën onder € 150