Doorgaan naar inhoud
Gratis OFYR essentials bij aankoop van OFYR 100 model. Klik hier!
Pre-summer event zondag 5/05: Cocktails & music. Klik hier!
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Verwen je mama op Moederdag: 7 geweldige cadeau-ideeën onder € 150

Moederdag komt eraan en het is tijd om je waardering te tonen voor deze speciale vrouw in je leven. Vanhie stelde zeer zorgvuldig voor jou een selectie samen van Moederdagcadeaus onder de € 150. Van producten die haar helemaal zen maken tot stijlvolle luxe decoratie. Alles wat jij nodig hebt om jouw mama te laten zien hoe erg je haar waardeert!

  1. Waterfles Paveau - € 75

Verras je moeder met de elegante waterfles van Paveau. Deze verfijnde fles fleurt niet alleen het interieur op, hij is ook zeer praktisch te hervullen. Of ze nu gasten ontvangt of haar dagelijkse routine doorloopt, met de Paveau waterfles straalt er altijd een prachtig handgemaakte exemplaar op haar tafel. Een mooi en functioneel geschenk dus.

Paveau Fles Bondi Groen

  1. Boek Assouline - € 105
Laat je moeder even ontsnappen aan de dagelijkse drukte met het boek van Assouline. Dit magnifieke boek neemt haar mee op reis naar betoverende bestemmingen waar ze enorm veel inspiratie van zal opdoen. Met de prachtige verhalen en beelden vergeet ze voor heel even de rush van het leven. Bovendien is het een echte eyecatcher in haar interieur. 
Assouline Luxeboek Travel Mykonos Muse
  1. Geurkaars Mon Dada - € 86

Met een geurkaars van Mon Dada creëer je rust en sfeer in het huis van je mama. Deze kaars prikkelt haar zintuigen en laat haar volledig ontspannen na een lange dag. Een moment van pure verwennerij.

Mon Dada Urban Indoor Collection Desire Sky Grey Geurkaars Small

  1. Wellness pakketje Wellmark - € 29

Verwen je moeder met een Wellmark Giftbox. Het perfecte cadeau voor een heerlijk spa-momentje in haar eigen huis. De Wellmark producten zijn lokaal en duurzaam gemaakt maar vooral van hoge kwaliteit. 

Wellmark Giftbox Moment Of Rest Transparant 2 x 200ml

5. Badhanddoek Missoni - € 50

Houdt je moeder van een funky look voor de badkamer? Voeg een vleugje luxe toe aan haar dagelijkse routine met de kleurrijke badhanddoek van Missoni. De handdoek bestaat uit 100% katoen en voelt enorm zacht aan. Een cadeau vol comfort en elegantie. 

Missoni Giacomo Badhanddoek 70x115 cm T59

  1. C'est Bon Kandelaar - € 69

Een kaars als cadeau voor je moeder is altijd een goede keuze - wie houdt er nu niet van? De kristallen kaarshouders van het Deense merk C’est Bon zorgen voor een prachtig lichtspel, waardoor ze thuis een warme en gezellige sfeer krijgt. Hierdoor maak je haar ontspanningsmomenten nog specialer. 

  1. Hand Lotion Baobab - € 65

De geparfumeerde hand- en bodylotion van Baobab is een prachtig decoratief object voor haar badkamer. Van deze lichte en hydraterende lotion krijgt ze een heerlijk zachte huid. Met dit cadeau geef je pure verwennerij en self-care aan je moeder.

Baobab Collection Women Body & Hand Lotion 350 ml

Met deze zorgvuldig geselecteerde cadeau-ideeën onder de € 150, geef je jouw mama iets terug en laat je haar zien hoezeer je haar waardeert en bewondert. Maak van Moederdag een dag om nooit te vergeten en verras haar met een geschenk dat haar hart zal verwarmen. 

Ontdek hier meer cadeau-ideeën en verwen je mama vandaag nog!

Vorig artikel Dé buitenverlichting om sfeer in je tuin te brengen
Volgend artikel Hoe gaat je geurkaars het langst mee?