Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact
Vaderdag: verras je papa met de top 6 Vanhie cadeaus!

Vaderdag: verras je papa met de top 6 Vanhie cadeaus!

Wil jij je vader dit jaar eens goed in de watten leggen voor Vaderdag? Of hij nu houdt van praktische of stijlvolle cadeaus, Vanhie biedt een uitgebreide cadeaulijst aan voor elk budget. Laat je inspireren door onze selectie en maak van deze Vaderdag een dag om nooit meer te vergeten! Zo wordt geven leuker dan krijgen. 

        1. Rostaing Handschoenen PRO Sequoia 11 - € 22,52

Geef jouw papa ideale Rostaing handschoenen om te planten, spitten, wieden en snoeien in vochtige en droge omgevingen. Met deze handschoenen geniet hij 100% van het tuinieren. 

➔ Shop dit product hier

2. Baobab Collection Gentlemen Lodge Fragrance Diffuser 500 ml - € 125

Een cadeautje voor het interieur? Kies dan voor de mannelijke maar toch elegante diffuser van Baobab Collection. Een geur van rum, saffraan en labdanum zorgt voor een zeer verfijnde geur. Bovendien geeft het een extra toets aan het interieur van je papa.

➔ Shop dit product hier

Doe jouw vader een plezier met een Accu Gras- en Buxusschaar van Stihl. Het is een licht en compact toestel om kleinere, groenblijvende hagen enkleinbladige sierstruiken mee te snoeien. Zo kan hij zeer makkelijk en aangenaam tuinieren.

➔ Shop dit product hier

Stihl Accu Gras- en Buxusschaar HSA 26 (incl. accu + lader)

4. Libota Houten Snijplank Padouk Rood - € 149

De houten snijplank van Libota is zowel een praktisch als een decoratief cadeau. De snijplank in Padoek hardhout met eik komt in elk interieur tot zijn recht. Het is een van de duurzaamste hardhout ter wereld. Een zeer speciaal cadeau voor een speciale dag zoals vaderdag!

➔ Shop dit product hier

5. Big Green Egg Small - € 1.095

Wil je dit jaar echt uitpakken met een fantastisch cadeau voor Vaderdag? De Big Green Egg zorgt voor onvergetelijke momenten van jouw en je vader. Samen barbecuen tijdens de zomer en genieten van het samen zijn. De Big Green Egg Small is een compact en relatief goedkoop model. Toch maak je makkelijk vlees voor vier tot zes personen op dit toestel. Met dit cadeau schiet je altijd een schot in de roos!

➔ Shop dit product hier

Big Green Egg Small

 

6. Ofyr kookboek - € 169

Geef je papa inspiratie met dit Ofyr kookboek. Het boek staat vol heerlijke en toegankelijke recepten, samengesteld door de chefs Guy Weyts en Erik Sterckx. Zo geniet hij samen met vrienden en familie van maar liefst 72 recepten voor elk seizoen.

➔ Shop dit product hier

OFYR Kookboek n°2 Set NL-FR

Leg jouw papa extra in de watten deze vaderdag met een cadeau van Vanhie. Zo wordt het een vaderdag om nooit meer te vergeten. Maak samen nieuwe fantastische herinneringen met het geschenk dat je hem geeft.

Ontdek hier meer cadeau-ideeën en verwen jouw papa vandaag nog!

Vorig artikel 7 must-have tuingereedschappen voor elke tuinier
Volgend artikel Is een robotmaaier de juiste keuze voor je gazon?