Doorgaan naar inhoud
NIEUW: indoor meubelen! Klik hier en ontdek ze!
NIEUW: indoor meubelen! Klik hier en ontdek ze!
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Cadeaubon Events Over ons Blogs Vacatures Contact
7 must-have tuingereedschappen voor elke tuinier

7 must-have tuingereedschappen voor elke tuinier

Een goed onderhouden tuin begint met het juiste gereedschap. Of je nu een beginnende tuinier bent of al jarenlang groene vingers hebt, de volgende gereedschappen zijn onmisbaar voor een gezonde en prachtige tuin.

1. Handschoenen

    Een goed paar tuinhandschoenen is essentieel om je handen te beschermen tegen doornen, blaren en vuil. De Rostaing Handschoenen Pro Roncier 10 zijn ideaal voor het werken met rozelaars, grote doornachtige planten, en het verwijderen van struikgewas zoals bramen en meidoorn. Deze handschoenen zijn gemaakt van velours rundsleder, vochtwerend behandeld rundsnerfleder, en skinsoft, waardoor ze comfortabel en duurzaam zijn. Ze zijn behandeld tegen vocht en olie, en beschikbaar in verschillende maten om een perfecte pasvorm te garanderen.

    Rostaing Handschoenen Pro Roncier 10

    2. Snoeischaar

      Voor het knippen van takken en het bijhouden van struiken en planten is een goede snoeischaar onmisbaar. De Felco 2 Snoeischaar Rechtshandig is een uitstekende keuze. Deze snoeischaar heeft stevige gesmede aluminium handgrepen en een gehard stalen bovenmes dat bij slijtage vervangen kan worden. Het is geschikt voor het knippen van takken tot een dikte van 2,5 centimeter. De comfortabele, lichte handgrepen maken het een plezier om mee te werken, en het hoogwaardige materiaal zorgt voor een lange levensduur.

      Felco 2 Snoeischaar Rechtshandig

      3. Snoeizaag

        Voor dikkere takken en jong hout is een snoeizaag een must-have. De Gomtaro 330-8 Snoeizaag van Silky heeft een grove vertanding en is perfect voor het zagen van vers hout. De zaag is beschikbaar in verschillende bladlengtes en komt met een lichtgewicht holster, waardoor je hem makkelijk kunt opbergen en meenemen. De polypropyleen holster is voorzien van rolletjes die voorkomen dat de scherpe tanden de hoes beschadigen, en een opening aan de onderkant zorgt voor de afvoer van vocht en zaagsel.

        Silky Snoeizaag Gomtaro 330-8

        4. Kantenmaaier

          Voor het netjes onderhouden van de graskanten is een kantenmaaier essentieel. De Stihl Kantenmaaier FSA 45 is een compacte accukantenmaaier, ideaal voor onderhoudswerk rondom het huis. Deze kantenmaaier heeft een geïntegreerde lithium-ion-accu met laadniveauaanduiding en kan eenvoudig schakelen tussen PolyCut messen en maaidraden zonder dat je de maaikop hoeft te wisselen. De steel- en beugelgreepverstelling zijn gereedschapsvrij, wat het gebruiksgemak vergroot.

          5. Drukspuit

            Voor gewasbescherming, onkruidbestrijding, bemesting en ongediertebestrijding is een drukspuit onmisbaar. De Stihl Drukspuit SG 31 heeft een 5-liter reservoir, waardoor je lange tijd kunt werken zonder bij te vullen. De telescoopbuis en bijkomende vlakke straal spuitmond zorgen voor een efficiënte en nauwkeurige toepassing van de vloeistoffen.

            Stihl Drukspuit SG 31

            6. Verticuteermachine

              Voor een gezond gazon is verticuteren belangrijk om mos en vilt te verwijderen. De Eliet E450 Verticuteermachine is perfect voor semi-professionele gebruikers. Met een werkbreedte van 45 cm en een klapbaar stuur is deze machine krachtig en makkelijk op te bergen. De Permanent Puntige Messen™ technologie zorgt ervoor dat de messen altijd scherp blijven, wat een consistente en efficiënte verticuteerprestatie garandeert.

              7. Hogedrukreiniger

                Voor het schoonmaken van terrassen, tuinmeubelen en gereedschap is een hogedrukreiniger onmisbaar. De Kränzle Hogedrukreiniger K 2160 TS is een semi-professionele hogedrukreiniger met een traagdraaiende motor, wat langdurig gebruik mogelijk maakt. Met een werkdruk tot 170 bar en een degelijke constructie is deze hogedrukreiniger perfect voor intensief gebruik. De ingebouwde slanghaspel en meegeleverde accessoires maken het een veelzijdig en handig gereedschap.

                Kränzle Hogedrukreiniger K 2160 TS

                Met deze must-have tuingereedschappen ben je goed uitgerust om je tuin in topconditie te houden. Bezoek onze winkel voor deze en andere hoogwaardige tuinproducten, en maak van je tuin een waar paradijs.

                 

                Vorig artikel Elektrisch, benzine of accu: Wat is voor jou de geschikte tuinmachine?
                Volgend artikel Vaderdag: verras je papa met de top 6 Vanhie cadeaus!