Doorgaan naar inhoud
NIEUW: indoor meubelen! Klik hier en ontdek ze!
NIEUW: indoor meubelen! Klik hier en ontdek ze!
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Cadeaubon Events Over ons Blogs Vacatures Contact
Met deze workspaces en barbecues verzorg je de ultieme outdoor cooking ervaring

Met deze workspaces en barbecues verzorg je de ultieme outdoor cooking ervaring

Met de zomer voor de deur is het de perfecte tijd om je buitenkeuken te upgraden. Of je nu een gezellige barbecueavond met vrienden plant of een uitgebreid familiefeest, de juiste barbecue en outdoor workspace maken het verschil. In deze blog bespreken we enkele van de beste opties op de markt, van veelzijdige Big Green Eggs tot krachtige Broil King gasbarbecues en stijlvolle OFYR vuurschaalbarbecues.

Verschillende soorten barbecues en keukentoestellen

Barbecues komen in vele vormen, elk met hun eigen unieke kenmerken. Hier is een kort overzicht van de soorten barbecues die we zullen bespreken:

Houtskoolbarbecues: Zoals de Big Green Egg, bekend om hun veelzijdigheid en efficiënte warmtebeheersing. Perfect voor bakken, braden, roken en meer.

Gasbarbecues: Zoals de Broil King Baron, bieden snelle opwarmtijden en nauwkeurige temperatuurregeling. Ideaal voor gemak en veelzijdigheid.

Vuurschaalbarbecues: Zoals de OFYR Classic, bieden een unieke kookervaring met een stijlvolle uitstraling en multifunctionaliteit.

Laten we nu dieper ingaan op enkele topmodellen en de bijbehorende outdoor workspaces.

  1. Big Green Egg

De Large Egg is een houtskoolbarbecue en de meest populaire keuze binnen de Big Green Egg-familie. Dit veelzijdige kooktoestel is geschikt voor allerlei kooktechnieken zoals bakken, braden en roken. Het is groot genoeg voor een etentje met vrienden of familie, met een capaciteit om meerdere steaks tegelijk te bereiden. Het efficiënte ontwerp maakt het ook ideaal voor kleinere maaltijden, zoals een gehaktbrood voor twee.

De Big Green Egg wordt vaak geprezen om zijn duurzaamheid en de mogelijkheid om consistent warmte vast te houden, wat essentieel is voor langzaam garen. De keramische constructie zorgt voor een uitstekende isolatie en hittebehoud, wat resulteert in perfect gegaarde gerechten.

Big Green Egg Large

  1. Broil King Baron S 590 IR Gasbarbecue

De Broil King Baron S 590 IR biedt krachtige prestaties en een bescheiden afmeting. Deze gasbarbecue is gemaakt van hoogwaardige roestvrijstalen onderdelen en heeft vijf hoofdbranders, een spitbrander en een infrarood keramische zijbrander. Deze zijbrander kan zeer hoge temperaturen bereiken, ideaal voor het dichtschroeien van vlees. De Dual Tube branders en Flav-R Zone warmteverdelers zorgen voor onafhankelijk instelbare warmtezones.

De Broil King Baron is ideaal voor barbecueërs die op zoek zijn naar gemak en veelzijdigheid. Met zijn snelle opwarmtijd en nauwkeurige temperatuurregeling is hij perfect voor zowel beginnende als ervaren grillmeesters. De geïntegreerde rotisserie en de infrarood zijbrander maken het mogelijk om een breed scala aan gerechten te bereiden, van sappige steaks tot perfect geroosterde kippen.

  1. OFYR Classic Storage Corten Starterspack

De OFYR Classic Storage Corten combineert stijl en functionaliteit met ingebouwde houtopslag. Deze vuurschaalbarbecue is perfect voor buiten koken en zorgt voor een gezellige sfeer. Het starterspack bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen, inclusief een spatel, cederhouten plankjes, een oliekan en een kookboek. Dit model is ideaal voor het bereiden van maaltijden voor groepen en heeft een lange brandduur.

De OFYR Classic is een prachtig Corten stalen object dat in elke omgeving een eyecatcher is. Het design nodigt uit tot sociale interactie, waarbij iedereen rondom de vuurschaal kan staan en meegenieten van het kookproces. Het model met ingebouwde houtopslag is extra praktisch, zodat je altijd voldoende brandhout bij de hand hebt.

OFYR Vuurschaalbarbecue Classic Storage Corten 85 Starterspack

  1. Big Green Egg modular workspace

Feest mee met Big Green Egg terwijl ze hun 50-jarig jubileum vieren! Ze vieren dit met een knallende aanbieding voor de Modular Workspaces die je simpelweg niet kunt weerstaan. De Big Green Egg Modular Workspace biedt een uitgebreide kookopstelling met verschillende werkoppervlakken en opbergmogelijkheden. Het pakket omvat een EGG Frame, Expansion Frame, Stainless Steel Grid Insert, twee Acacia Wood Inserts en drie Caster Kits.

De Modular Workspace van Big Green Egg is ideaal voor degenen die hun buitenkeuken willen uitbreiden met een flexibele en aanpasbare werkruimte. Deze werkruimte kan worden aangepast aan je specifieke kookbehoeften en biedt voldoende ruimte voor alle benodigde accessoires en ingrediënten.

Big Green Egg XL Modular Egg Workspace Package 1

Met deze barbecues en outdoor workspaces ben je klaar voor elk buitenevenement. Of je nu een feestelijke barbecue organiseert of een rustig diner met het gezin, deze topmodellen zorgen ervoor dat je altijd de beste kookervaring hebt. Ontdek welk model het beste bij jou past en geniet van de ultieme outdoor cooking ervaring!

Vorig artikel 9 tips om je spa of jacuzzi optimaal te onderhouden
Volgend artikel 7 tips voor het inrichten van een kleine buitenruimte