Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Bromic Heating

Bromic Heating – Superieure warmte.

Icon

Maak van jouw buitenomgeving
een magische omgeving met de Bromic Heating buitenverwarmers. Ontdek het merk hieronder!

Met trots presenteren we je het nieuwe merk van buitenverwarmers: Bromic Heating. Het Amerikaanse merk is een dochteronderneming van Bromic Group. Beide veroveren ze de wereld met uitzonderlijke kwaliteitsproducten. Deze terrasverwarmers - op gas of op elektriciteit - combineren mooi design, slimme technologie, gebruiksvriendelijkheid en een
uitzonderlijk rendement.

Vanhie gaat voor eersteklas merken.

Vanhie gaat voor eersteklas merken.

Vanhie gaat 100% voor merken die van jouw buitenomgeving een comfortabele, unieke plek maken. Zo geniet jij buitengewoon thuis. Bromic Heating is een van deze merken. Ze leveren namelijk 3 keer meer warmterendement dan eender welk merk op de markt. Daarom is Bromic Heating ook het lievelingsmerk van architecten wereldwijd.

Bekijk onze Bromic collectie
Vanhie selecteert nauwkeurig.

Vanhie selecteert nauwkeurig.

Het Vanhie team selecteert met veel aandacht de beste collecties van Bromic Heating. We kiezen deze collecties op basis van de beste kwaliteit en design. Wil je heel je terras verwarmen? Of enkel een klein gezellig plekje? We voorzien een aanbod voor iedereen. Kom langs in onze showroom in Meise, dan helpen we je graag verder!

Bezoek onze showroom

Ontdek onze Bromic Heating collecties.

Eclipse Smart-Heat Electric

Eclipse Smart-Heat Portable

Tungsten Smart-Heat Electric White

Platinum Smart-Heat Electric

“Geniet van jouw exterieur met Bromic Heating.
Zo geniet je in de winter of late zomeravonden van een warm sfeertje.”

Waarom kiezen voor Bromic Heating?

Waarom kiezen voor Bromic Heating?

Bromic Heating is het enige bedrijf dat zowel gas-, elektrische en draagbare verwarmingsproducten ontwerpt en produceert. Zo kies je zelf of je de terrasverwarmer graag aan je muur of dak wil of gewoon wil kunnen verplaatsen. Hou je van een moderne look? Of liever wat robuust? Bromic biedt verschillende modellen in verschillende stijlen. Als je voor Bromic kiest, ga je voor efficiënte en esthetische buitenverwarming

Ontdek Bromic Heating in onze webshop

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.