Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Infraroodcabines

Icon

Infraroodcabines.

Wil jij puur en efficiënt genieten? Ontdek dan bij Vanhie de Health Mate-infraroodcabines. Het is tijd voor me-time!

Bekijk ons aanbod

Nood aan een zen moment? De infraroodcabines van Health Mate brengen je volledig tot rust. Maar dat niet alleen, je ontspant je mind & body waardoor je veel energieker door het leven gaat. Een infraroodcabine is een opmerkelijk alternatief voor een klassieke Finse sauna. Hij werkt namelijk een stuk efficiënter. Helemaal overtuigd? Wil jij ook een infraroodcabine kopen? Kom zeker een kijkje nemen in onze showroom en Vanhie helpt je graag verder met het zoeken naar jouw ideale infraroodcabine.

Bekijk alle opties
Houd je levenskwaliteit op peil.

Houd je levenskwaliteit op peil.

Jouw gezondheid bevorderen is de nummer 1 prioriteit van Vanhie. We ondersteunen onze klanten bij hun prestaties, bij ontspanning en we bevorderen hun levenskwaliteit. Daarbij is kwaliteitsservice en een mooi design zeer belangrijk. Daarom koos Vanhie voor een samenwerking met Health Mate.

Ontdek Health Mate bij Vanhie
Ontspanning en comfort naar een hoger niveau met Health Mate.

Ontspanning en comfort naar een hoger niveau met Health Mate.

Vanhie en Health Mate zoeken samen naar jouw ideale infraroodcabine. Health Mate heeft zeer unieke infraroodsauna’s aangezien ze als enige in de markt ‘Tecoloy’ stralingselementen gebruiken.

Deze stralingselementen zitten op de ideale golflengte met ons lichaam en hebben daardoor een uiterst therapeutisch effect. De stralen warmen je lichaam rechtstreeks op dus je hebt geen hoge temperatuur nodig. Hierdoor raak je tot 7 keer meer toxische stoffen kwijt. Puur en
efficiënt genieten dus.

Ontdek alle cabines online

“Bij Vanhie koop je een unieke infraroodsauna die jouw gezondheid een echte boost geeft en comfort vooropstelt. Met de jarenlange expertise van Vanhie ben je zeker van een duurzame aankoop.”

Wat heeft infrarood jou te bieden?

Wat heeft infrarood jou te bieden?

Je spieren ontspannen volledig door de warmte van een infraroodsauna en dat zorgt voor pure relaxatie. Daarbij is heeft de infrarood een verbluffend effect op je huid, die krijgt een gehele detox.

Bovendien is de Health Mate infraroodcabine al na een kwartiertje opgewarmd en klaar voor gebruik. Ook is hij energiezuinig, de cabine verbruikt namelijk evenveel elektriciteit als jouw haardroger. Tot slot heeft een infraroodcabine een maximum temperatuur van 50 graden. Je moet dus geen hittegolf doorstaan.

Ontdek de toestellen
Icon

Verbrand moeiteloos calorieën.

Je zweet namelijk twee tot drie keer harder dan in een klassieke Finse sauna. Het enige dat je daarvoor moet doen, is comfortabel neerzitten en relaxen. Je lichaam doet de rest van het werk. Je hartslag en bloeddoorstroming versnellen waardoor je extra calorieën verbrandt.

Geniet van een levenslange waarborg.

Geniet van een levenslange waarborg.

Klaar om een Health Mate infraroodsauna te kopen? Onze portable homesauna’s worden vakkundig geplaatst door onze technici. Binnen 1 à 2 uur tijd is jouw infraroodcabine klaar
voor gebruik.

Bovendien geniet je van een levenslange waarborg op de stralingselementen, de sturing, de bedieningspanelen en de led-kleurentherapie van de infraroodsauna’s. Kom voor meer info het gamma ontdekken in de Vanhie showroom.

Bezoek onze showroom

In onze showroom is er nog veel meer te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod aan collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Bekijk onze openingsuren en -dagen

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.