Doorgaan naar inhoud
VIP DAYS 13-14-15 juni: Schrijf je hier in!
VIP DAYS 13-14-15 juni: Schrijf je hier in!
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Infraroodcabines.

Icon

Wil jij puur en efficiënt genieten? Ontdek dan bij Vanhie de Health Mate-infraroodcabines. Het is tijd voor me-time!

Bekijk alle modellen
Houd je levenskwaliteit op peil.

Houd je levenskwaliteit op peil.

Jouw gezondheid bevorderen is de nummer 1 prioriteit van Vanhie. We ondersteunen onze klanten bij hun prestaties, bij ontspanning en we bevorderen hun levenskwaliteit. Daarbij is kwaliteitsservice en een mooi design zeer belangrijk. Daarom koos Vanhie voor een samenwerking met Health Mate.

Ontdek ons aanbod
Ontspanning en comfort naar een hoger niveau met Health Mate.

Ontspanning en comfort naar een hoger niveau met Health Mate.

Vanhie en Health Mate zoeken samen naar jouw ideale infraroodcabine. Health Mate heeft zeer unieke infraroodsauna’s aangezien ze als enige in de markt ‘Tecoloy’ stralingselementen gebruiken.

Deze stralingselementen zitten op de ideale golflengte met ons lichaam en hebben daardoor een uiterst therapeutisch effect. De stralen warmen je lichaam rechtstreeks op dus je hebt geen hoge temperatuur nodig. Hierdoor raak je tot 7 keer meer toxische stoffen kwijt. Puur en efficiënt genieten dus.

Ontdek alle cabines online

“Bij Vanhie koop je een unieke infraroodsauna die jouw gezondheid een echte boost geeft en comfort vooropstelt. Met de jarenlange expertise van Vanhie ben je zeker van een duurzame aankoop.”

Wat heeft infrarood jou te bieden?

Wat heeft infrarood jou te bieden?

Je spieren ontspannen volledig door de warmte van een infraroodsauna en dat zorgt voor pure relaxatie. Daarbij is heeft de infrarood een verbluffend effect op je huid, die krijgt een gehele detox.

Bovendien is de Health Mate infraroodcabine al na een kwartiertje opgewarmd en klaar voor gebruik. Ook is hij energiezuinig, de cabine verbruikt namelijk evenveel elektriciteit als jouw haardroger. Tot slot heeft een infraroodcabine een maximum temperatuur van 50 graden. Je moet dus geen hittegolf doorstaan.

Ontdek de toestellen

Kom de infraroodcabines in onze showroom ontdekken.

Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team. Zo maak jij de juiste keuze!

Bekijk onze openingsuren en -dagen

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.