Doorgaan naar inhoud
Profiteer t.e.m. 29 mei van onze unieke Batibouw acties. Ontdek ze in onze showroom.
Profiteer nog tot 29 mei van onze Batibouw acties.
Gratis verzending vanaf €75, excl. grote pakketten

Infraroodcabines

Coming soon...

Beste klant,

Deze pagina is nog in ontwikkeling, onze excuses daarvoor. Jammer genoeg kunnen wij je hier dus niet meteen verder helpen, maar kom gerust het uitgebreid aanbod ontdekken in onze ruime showroom te Meise. Daar vind je ongetwijfeld wel wat je zoekt!

Toch liever online verder kijken? Laat je dan verder inspireren door onze verschillende productcategorieën.

Homepage

Buitengewoon thuis genieten

Tuinmeubelen
Wellness
Outdoor cooking
Sfeermakers voor binnen
Sfeermakers voor buiten
Totaalprojecten

Alles voor klussen in de tuin

Tuinmachines
Tuingereedschap

Infraroodcabines.

Een infraroodcabine is een zeer interessant alternatief voor een klassieke Finse sauna. Het aangename effect en de heilzame werking zijn erg vergelijkbaar, maar een infraroodsauna werkt een pak efficiënter. Met een Health Mate infraroodsauna warmen de hittestralen uw lichaam rechtstreeks op zonder de omgevingstemperatuur extreem op te drijven. Hiermee raakt u tot 7 keer meer toxische stoffen kwijt. Puur en efficiënt genieten dus. Bekijk gerust ons hele gamma aan infraroodcabines in “Onze Collecties”. Wij bieden u enkel de beste merken aan en dankzij onze kwaliteitsservice zorgen wij ervoor dat uw infraroodcabine perfect geplaatst wordt.

Verbrand moeiteloos calorieën

Hebt u last van stress? Wilt u moeiteloos calorieën verbranden? Of bent u op zoek naar een natuurlijke pijnstiller? Het kan allemaal met onze Health Mate infraroodsauna. In tegenstelling tot een gewone sauna, zweet u 2 tot 3 keer harder ook al ligt de temperatuur een stuk lager. U zit comfortabel neer en toch is uw lichaam aan het werk. Net zoals u een halfuurtje gaat lopen, versnelt uw hartslag en bloeddoorstroming waardoor u calorieën verbrandt zonder iets te doen. Bovendien is het dé manier om te detoxen. Ons lichaam neemt voortdurend toxische stoffen op. Gevolg: we voelen ons moe, geraken uit balans en geraken overtollige kilo’s maar niet kwijt. Met een Health Mate infraroodsauna detoxt u snel, comfortabel en efficiënt.

Dit heeft ook een bijzonder gunstig effect op uw huid. U krijgt terug een gezonde en frisse teint en rimpels worden minder zichtbaar. Daarnaast is een infraroodsauna nog steeds het enige bestrijdingsmiddel tegen cellulitis. Bent u een fervent sportman of vrouw? Dan is een Health Mate infraroodsauna iets voor u. Heel wat topsporters gebruiken het al vanwege de talrijke voordelen. Het is naast dé perfecte opwarming, zeer efficiënt in de strijd tegen blessures. En ook na de inspanning heeft dit een gunstig effect op uw lichaam.

Kies voor langdurige gezondheidsvoordelen

Er zijn veel infraroodsauna’s op de markt, vaak ook goedkopere dan die van Health Mate. Maar laat u niet misleiden. Niet alle infraroodstraling heeft hetzelfde effect op uw lichaam. Health Mate is de enige infraroodsauna fabrikant ter wereld die ‘Tecoloy’ stralingselementen gebruikt die op een ideale golflengte zitten met ons lichaam en een therapeutisch effect hebben.

De goedkopere versies werken met minderwaardige stralingselementen die geen langdurige gezondheidsvoordelen opleveren. Bovendien zijn de Health Mate infraroodsauna’s gemaakt van rode ceder met FSC keurmerk. Goedkopere houtsoorten vervormen of scheuren bij hoge temperaturen, rode ceder niet.

Geniet van een levenslange waarborg

Onze portable homesauna’s worden vakkundig geplaatst door onze technici. Binnen de 1 à 2 uur tijd is uw infraroodcabine klaar voor gebruik.

Bovendien geniet u van een levenslange waarborg op de stralingselementen, de sturing, de bedieningspanelen en de led-kleurentherapie van de infraroodsauna’s. Kom voor meer info ons gamma ontdekken in onze showroom.

In onze showroom is er nog veel meer te ontdekken. Zien we je daar?

In onze showroom is er nog veel meer te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod aan collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Bezoek onze showroom

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.