Doorgaan naar inhoud
Limited sales t.e.m. 31 augustus, alleen in onze showroom.
Limited sales t.e.m. 31 augustus, alleen in onze showroom.
Gratis verzending vanaf €75, excl. grote pakketten

Parasols

Coming soon...

Beste klant,

Deze pagina is nog in ontwikkeling, onze excuses daarvoor. Jammer genoeg kunnen wij je hier dus niet meteen verder helpen, maar kom gerust het uitgebreid aanbod ontdekken in onze ruime showroom te Meise. Daar vind je ongetwijfeld wel wat je zoekt!

Toch liever online verder kijken? Laat je dan verder inspireren door onze verschillende productcategorieën.

Homepage

Buitengewoon thuis genieten

Tuinmeubelen
Wellness
Outdoor cooking
Sfeermakers voor binnen
Sfeermakers voor buiten
Totaalprojecten

Alles voor klussen in de tuin

Tuinmachines
Tuingereedschap

Parasols.

Wanneer de zon doorbreekt, willen we al snel genieten van de aangename temperaturen. Buiten relaxen is eens zo fijn onder een parasol of zonnezeil die u beschermt tegen de directe zonnestralen. Geniet van een heerlijk briesje dat onder uw parasol doorwaait en van de verkoeling tijdens uw maaltijd. Ook de gezelligheid die er ’s avonds onder heerst is meer dan behaaglijk. Of u nu een vaste of vrijhangende parasol wenst, de merken bij Vanhie bieden zodanig veel mogelijkheden aan dat u uw verlangens kan inwilligen. Hieronder geven we u graag tips en advies om aan uw wensen tegemoet te komen.

 

De parasol die bij uw huis past

Afhankelijk van de plaats waar u uw parasol wilt installeren, hoeveel zon u wenst af te schermen en wat uw smaak is, heeft u een bepaalde voorkeur. Tegenwoordig zijn de vrijhangende parasols heel populair omdat ze plaats besparen op uw terras. U kan ze tot tegen de eettafel schuiven waardoor het hele gezin in de schaduw zit op de warmste momenten van de dag. Lekker ontspannen in uw ligstoel kan dan weer perfect in de schaduw van uw ronde en vaste parasol. Bovendien personaliseert u uw parasol door een kleur te kiezen die uw tuinset vervolledigt en past bij uw huis. Het merk Jardinico laat talrijke kleurencombinaties toe. Zo kiest u een bepaalde kleur voor uw frame en een bijpassende kleur voor uw doek. Op die manier stelt u uw ideale zonnewering samen waaronder u op zonnige dagen kan genieten van zalige temperaturen.

 

Welke materialen verkiest u?

Uiteraard kiest u uw parasol of zonnezeil niet alleen op basis van uw favoriete kleur. Zo maakt u de keuze tussen een parasol met een houten of aluminium frame, een acryl doek of een sunbrella doek en een betonnen of granieten parasolvoet. Royal Botania heeft enkele parasols die voorzien zijn van een houten frame terwijl Jardinico eerder vasthoudt aan aluminium frames. Een acryl doek is de meest courante stof om een parasol aan te kleden terwijl een sunbrella stof dat tikkeltje extra kwaliteit in huis heeft. Afhankelijk van uw budget en behoeften kiest u een bepaalde grootte, kleur en kwaliteit van parasol, zonnezeil of windscherm. Wij adviseren u graag verder voor de meest geschikte oplossing is.

 

Jardinico en Royal Botania

Om de keuze te vergemakkelijken, kiezen we bij Vanhie diverse merken uit. De parasols van Jardinico zijn overvloedig aanwezig in onze showroom. Dit gamma biedt parasols aan met afmetingen van 2m x 2m, alsook parasols van 4 meter diameter. Ook Royal Botania heeft enkele leuke parasols in hun aanbod. Een stijlvolle parasol met een houten paal in het midden, vindt u bij hen terug. Moon Soon creëert eerder verfijnde en architecturale zeilstructuren. Onder “Inspiratiebeelden” vindt u heel wat voorbeelden van parasols en zonnezeilen om uw ideeën de vrije loop te laten gaan. Wij zoeken graag met u naar een ideale oplossing zodat u optimaal kan genieten van zonnige dagen.

In onze showroom is er nog veel meer te ontdekken. Zien we je daar?

In onze showroom is er nog veel meer te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod aan collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Bezoek onze showroom

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.