Doorgaan naar inhoud
VIP DAYS 13-14-15 juni: Schrijf je hier in!
VIP DAYS 13-14-15 juni: Schrijf je hier in!
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact
Onze visie & missie

Vanhie.

Onze visie & missie

Als gespecialiseerd Vlaams familiebedrijf probeert Vanhie - sinds 1941 - op een adviesgedreven manier mét naservice haar klanten de ultieme ervaring van buitengewoon thuis genieten te bezorgen. Dit door toonaangevende en kwaliteitsvolle producten aan te bieden.

Vanhie maakt van jouw outdoor dromen realiteit. Dit zowel op vlak van stijlvolle design tuinmeubelen, wellness producten van de hoogste kwaliteit, smaakvolle outdoor cooking toestellen, sfeermakers voor binnen en buiten en tuinmachines en -gereedschappen.

Sinds 1941. Drie generaties verder.

Vanhie familiebedrijf.

Sinds 1941. Drie generaties verder.

Michael Vanhie nam de fakkel over van zijn ouders, die ook van hun ouders het bedrijf overnamen. Vanhie is na meer dan 80 jaar nog steeds een familiebedrijf dat alles doet met passie en warmte.

Het verkoopsteam.

Maak kennis met het team achter Vanhie. Deze mensen hebben een passie voor stijl en een talent voor ruimtelijk inzicht. Hun jarenlange ervaring in ons outdoor-assortiment vertaalt zich in een sterke knowhow op zowel technisch als esthetisch gebied.

Michael

Zaakvoerder

Julie

Management Assistant

Carolien

Verkoop & Projecten

Brigitte

Verkoop

Ilke

E-commerce

Isabelle

Binnenhuisarchitecte

Lieselotte

Styliste
Alles om buitengewoon te genieten onder één dak.

Van tuinmeubelen tot buitensauna’s en sfeermakers. Met een centrale ligging tussen Antwerpen en Brussel, vind je bij Vanhie echt alles terug om jouw tuin of terras om te toveren tot jouw eigen bron van ontspanning en gezelligheid.

Ga naar alles van klussen
Belgisch familiebedrijf sinds 1941.

Al generaties lang probeert Vanhie jouw leven rijker, mooier en aangenamer te maken. De uitgebreide ervaring en productkennis over onze beleefproducten zorgen voor een merknaam die ondertussen tot ver buiten Meise gekend is.

Kom langs en ontdek het zelf
Kwaliteit, service & advies.

Ons gespecialiseerd team zet elke dag alles op alles om jou een zo goed mogelijke ervaring aan te bieden. Dit zowel voor, tijdens als na jouw aankoop. Je kan een afspraak plannen om er zeker van te zijn dat je in alle rust en tot in het kleinste detail geholpen wordt.

Contacteer ons

In onze showroom is er nog zo veel meer te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod aan collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Contacteer ons

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.