Doorgaan naar inhoud
Op werkdagen besteld, binnen 24 uur verzonden.

Vanhie voor professionelen

Voor groenspecialisten tot architecten.

Vanhie PRO & Vanhie Pro for clients

Voor groenspecialisten tot architecten.

Op zoek naar de geknipte partner voor je professionele activiteiten? Bij Vanhie kunnen we je de gewenste ondersteuning bieden als geen ander. Door ons uitgebreid aanbod kwaliteitsmerken kan jouw klant genieten van een extra service.

Vanhie PRO for clients: samen voor buitengewoon thuis genieten.

Uw voordelen als architect bij een samenwerking met Vanhie:

- Je verruimt je dienstverlening: van uitsluitend interieur of exterieur naar een combinatie van beide. Of van één afgebakend project naar een totale vormgeving.
- Je creëert een naadloze overgang tussen buiten- en binnenruimte. Bij Vanhie vind je collecties om alles volledig in te richten.
- Je speelt in op de vraag van jouw klanten om in álle seizoenen de buitenruimte te benutten.
- Je begeleidt je klanten bij hun aankopen: jij kent hun stijlvoorkeur en helpt hen om de juiste producten te selecteren.
- Je kiest uit een groot productaanbod van zeer kwalitatieve merken, in diverse designstijlen.
- Je krijgt professioneel advies over gebruik, onderhoud en installatie – cruciaal bij wellnessartikelen, de inrichting van een buitenkeuken, …
- Je krijgt een uitstekende service na verkoop, inclusief sterke garanties en een mobiele ploeg die snel ingrijpt bij eventuele problemen.

Icon

Kom nog meer ontdekken in onze showroom.

In onze Vanhie Showroom maak je kennis met onze kwalitatieve merken, een heleboel inspirerende settings, de nieuwste outdoor collecties en het beste tuingereedschap. We leiden je graag rond.

Kom langs in onze showroom

Vanhie PRO: speciaal programma voor groenspecialisten

1. Een selectief assortiment kwaliteitsmerken.
Speciaal voor jou hebben we een selectief aanbod kwaliteitsmerken samengesteld. Door te kiezen voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, kunnen we onze technici beter opleiden. Dat leidt tot nauwkeurig advies én tot een betere service.

2. Voorrang naservice herstellingen & onderhoud.
Je bent aan het werk voor een klant en er valt een machine uit. Heel vervelend want time is money. Gelukkig kunnen wij helpen. Bij Vanhie krijg je als Vanhie PRO klant voorrang bij onze service en zorgen we dat je snel weer aan de slag kan.

3. Snelle levering van goederen.
Als ondernemer moet je snel inspelen op veranderende marktsituaties. Dat betekent soms snel nieuw materieel aankopen. En wachten betekent tijd- en geldverlies. Daarom beloven wij je nieuwe aankopen zo snel mogelijk te leveren.


4. Vanhie PRO tarieven bij verkoop en naverkoop.
Als Vanhie PRO klant kon je altijd al rekenen op correcte prijzen en garanties. Maar ook op onze naservice rekenen we speciale tarieven aan. Iets wat de totaalkost van je materieel op lange termijn zeker ten goede komt.

5. Professioneel advies.
Al bijna 85 jaar staan we onze professionele klanten bij met raad en daad. Vanhie PRO begrijpt de noden en behoeften van groenspecialisten en speelt daar met gericht advies én een professioneel aanbod op in.

6. Geschoolde technici.
Wij scholen onze technici voortdurend bij. Omdat we een selectief aanbod kwaliteitsmerken hebben, zijn onze werknemers specialist van elk merk dat we aanbieden. Ze kennen deze merken door en door. Een grote troef voor jou als Vanhie PRO klant.

7. Geselecteerd aanbod vervangmachines.
Pech met materieel? En je kan je werkzaamheden niet staken omdat je planning dat niet toelaat? Soms duren herstellingen echter langer dan verwacht. Daarom hebben wij een aantal vervangmachines klaarstaan om het werk over te nemen. Zodat jij nooit stilvalt.

8. Uitgebreide voorraad wisselstukken.
Om herstellingen of onderhoud aan jouw materieel zo snel mogelijk uit te voeren, hebben wij een ruime voorraad van veel gebruikte wisselstukken opgebouwd die ons helpen om elke VanhiePro klant snel en efficiënt uit de nood te helpen.

9. Aparte Vanhie PRO zone voor ophalen en afleveren van machines.

Je hoeft als Vanhie PRO klant niet aan te schuiven voor het brengen en afhalen van je net aangekochte tuinmachines. Via onze 'fastlane' heb je een direct aanspreekpunt en kan je onmiddelijk aan de slag.

10. Exclusieve events en voordelen voor groenspecialisten.
Voor onze Vanhie PRO klanten organiseren we speciale events en workshops. Bovendien houden we je ook altijd op de hoogte onze speciale acties voor groenspecialisten.

Onderscheid door kwaliteit.

Ongeacht de veelzijdigheid van onze collectie, is kwaliteit altijd de rode draad. We bieden uitsluitend producten van gevestigde merken aan die aandacht besteden aan duurzaamheid, innovatie en topkwaliteit met een uitgesproken identiteit waar je lang van kan genieten.

Straffe service & advies.

Bij Vanhie Studio krijg je de service die je verdient. Dat begint bij een oriënterend kennismakingsgesprek om je wegwijs te maken in ons grote aanbod. Nadien ondersteunen we jou in het realiseren van jouw droomproject. Onze specialisten geven je steeds alle professionele ondersteuning.

Veelzijdige esthetiek.

Qua stijl vind je bij Vanhie Studio alles om een plek een echte ziel te geven. Zo kleed je ruimtes aan met aandacht voor de eigenlijke kenmerken van jouw omgeving, de architectuur van jouw woning en tuin, en jouw voorkeurstijl en wensen. Van knap klassiek tot strak design, we hebben het allemaal.

In onze showroom is er nog veel meer te ontdekken. Zien we je daar?

In onze showroom is er nog veel meer te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod aan collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Bezoek onze showroom

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.