Doorgaan naar inhoud
Vanhie is gesloten van 23 t.e.m. 27 juli.
Vanhie is gesloten van 23 t.e.m. 27 juli.
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Vanhie voor professionelen.

De geknipte partner voor groenspecialisten.

Vanhie PRO.

De geknipte partner voor groenspecialisten.

Op zoek naar de geknipte partner voor je professionele activiteiten? Bij Vanhie kunnen we je als tuinaannemer de gewenste ondersteuning bieden als geen ander. Door ons uitgebreid aanbod kwaliteitsmerken kan jouw klant genieten van een extra service.

We hebben ondertussen al meer dan 75 jaar ervaring met advies- en dienstverlening aan bedrijven die het beheer en onderhoud van tuinen en perken verzorgen.

Enkel de beste tuinmachines van de beste kwaliteit.

Enkel de beste tuinmachines van de beste kwaliteit.

Vanhie gaat resoluut voor kwaliteit, zodat jouw klant buitengewoon thuis geniet. In ons aanbod vind je een uitgebreide collectie aan tuinmachines van merken als Stihl, Honda, Eliet, Toro, Etesia, Walker, Jo Beau en Kränzle.

Verzorg bloemen, bomen of een moestuin met ons tuingereedschap. Door onze jarenlange ervaring in tuinonderhoud vertrouw je blindelings op ons gamma tuingereedschap.

10 straffe beloftes voor groenspecialisten.

1. Een selectief assortiment kwaliteitsmerken.
Speciaal voor jou hebben we een selectief aanbod kwaliteitsmerken samengesteld. Door te kiezen voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, kunnen we onze technici beter opleiden. Dat leidt tot nauwkeurig advies én tot een betere service.

2. Voorrang naservice herstellingen & onderhoud.
Je bent aan het werk voor een klant en er valt een machine uit. Heel vervelend want time is money. Gelukkig kunnen wij helpen. Bij Vanhie krijg je als Vanhie PRO klant voorrang bij onze service en zorgen we dat je snel weer aan de slag kan.

3. Snelle levering van goederen.
Als ondernemer moet je snel inspelen op veranderende marktsituaties. Dat betekent soms snel nieuw materieel aankopen. En wachten betekent tijd- en geldverlies. Daarom beloven wij je nieuwe aankopen zo snel mogelijk te leveren.

4. Vanhie PRO tarieven bij verkoop en naverkoop.

Als Vanhie PRO klant kon je altijd al rekenen op correcte prijzen en garanties. Maar ook op onze naservice rekenen we speciale tarieven aan. Iets wat de totaalkost van je materieel op lange termijn zeker ten goede komt.

5. Professioneel advies.
Al bijna 85 jaar staan we onze professionele klanten bij met raad en daad. Vanhie PRO begrijpt de noden en behoeften van groenspecialisten en speelt daar met gericht advies én een professioneel aanbod op in.

6. Geschoolde technici.
Wij scholen onze technici voortdurend bij. Omdat we een selectief aanbod kwaliteitsmerken hebben, zijn onze werknemers specialist van elk merk dat we aanbieden. Ze kennen deze merken door en door. Een grote troef voor jou als Vanhie PRO klant.

7. Geselecteerd aanbod vervangmachines.
Pech met materieel? En je kan je werkzaamheden niet staken omdat je planning dat niet toelaat? Soms duren herstellingen echter langer dan verwacht. Daarom hebben wij een aantal vervangmachines klaarstaan om het werk over te nemen. Zodat jij nooit stilvalt.

8. Uitgebreide voorraad wisselstukken.
Om herstellingen of onderhoud aan jouw materieel zo snel mogelijk uit te voeren, hebben wij een ruime voorraad van veel gebruikte wisselstukken opgebouwd die ons helpen om elke VanhiePro klant snel en efficiënt uit de nood te helpen.

9. Aparte Vanhie PRO zone voor ophalen en afleveren van machines.

Je hoeft als Vanhie PRO klant niet aan te schuiven voor het brengen en afhalen van je net aangekochte tuinmachines. Via onze fast lane heb je een direct aanspreekpunt en kan je onmiddellijk aan de slag.

10. Exclusieve events en voordelen voor groenspecialisten.
Voor onze Vanhie PRO klanten organiseren we speciale events en workshops. Bovendien houden we je ook altijd op de hoogte onze speciale acties voor groenspecialisten.

Onze merken.

Onze merken op aanvraag.

Kom nog meer ontdekken in onze showroom.

Icon

In onze Vanhie Showroom maak je kennis met onze kwalitatieve merken en het beste tuingereedschap. We leiden je graag rond.

Onderscheid door kwaliteit.

Ongeacht de veelzijdigheid van onze collectie, is kwaliteit altijd de rode draad. We bieden uitsluitend producten van gevestigde merken aan die aandacht besteden aan duurzaamheid, innovatie en topkwaliteit met een uitgesproken identiteit waar je lang van kan genieten.

Belgisch familiebedrijf sinds 1941.

Al generaties lang probeert Vanhie jouw leven rijker, mooier en aangenamer te maken. De uitgebreide ervaring en productkennis over onze beleefproducten zorgen voor een merknaam die ondertussen tot ver buiten Meise gekend is.

Kwaliteit, service en advies.

Ons gespecialiseerd team zet elke dag alles op alles om jou een zo goed mogelijke ervaring aan te bieden. Dit zowel voor, tijdens als na je aankoop. We nemen écht onze tijd om jouw aankoop zowel on- als offline zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.