Doorgaan naar inhoud
Profiteer t.e.m. 29 mei van onze unieke Batibouw acties. Ontdek ze in onze showroom.
Profiteer nog tot 29 mei van onze Batibouw acties.
Gratis verzending vanaf €75, excl. grote pakketten

Zwemspa's

Coming soon...

Beste klant,

Deze pagina is nog in ontwikkeling, onze excuses daarvoor. Jammer genoeg kunnen wij je hier dus niet meteen verder helpen, maar kom gerust het uitgebreid aanbod ontdekken in onze ruime showroom te Meise. Daar vind je ongetwijfeld wel wat je zoekt!

Toch liever online verder kijken? Laat je dan verder inspireren door onze verschillende productcategorieën.

Homepage

Buitengewoon thuis genieten

Tuinmeubelen
Wellness
Outdoor cooking
Sfeermakers voor binnen
Sfeermakers voor buiten
Totaalprojecten

Alles voor klussen in de tuin

Tuinmachines
Tuingereedschap

Zwemspa's.

Een Endless Pools fitness-systeem laat u genieten van waterfitness in de privésfeer van uw eigen thuis. Deze zwemspa’s combineren de Endless Pools-tegenstroom met een optionele onderwaterloopband, roeisysteem, krachttrainingsmogelijkheden en ontspannende hydrotherapie. Schakel zo eenvoudig over van zwemmen of lopen naar pure ontspanning in de voorgevormde spa-zitplaatsen. Geniet dus niet alleen van fitness en ontspanning, maar ook van plezier. Ontdek de mogelijkheden van de Endless Pools in onze showroom.

Zwem ter plaatse

Met de multifunctionele Endless Pools-zwemmachine kan u ter plaatse zwemmen en beleeft u een unieke ervaring. Het hydraulisch aangedreven propulsiesysteem creëert een laminaire stroom van 19 000 liter per minuut. Zo zwemt u niet tegen een sterke straal water in, maar trotseert u een brede en diepe stroming water. Verschillende roosters verdelen het water op een egale manier voor een optimale zwemervaring. Bent u een fanatieke zwemmer? Of zwemt u graag 10 minuutjes per dag aan een rustig tempo? U bepaalt zelf de stroomsnelheid van de zwemmachine die van lichte schoolslag tot topsnelheid kan worden ingesteld. Gebruik simpelweg de afstandsbediening om uw tempo op ieder moment aan te passen en vind zo de ideale training voor uw lichaam.

Loop onder water

De onderwaterloopband is een optie die u de mogelijkheid biedt om zonder belasting te lopen. Omdat u in het water loopt, bouwt u cardiovasculaire kracht op zonder dat u druk op uw spieren en gewrichten voelt. Anders dan bij trainingen op harde ondergrond, belast u uw lichaam op de onderwaterloopband heel wat minder. Varieer de snelheid van de loopband van een lichte wandeling tot een energierijke loopbeurt. Nog meer uitdaging nodig? Zet de zwemstroom aan om meer weerstand op de spiergroepen van uw hart, benen en bovenlichaam te verkrijgen. Gebruik ook bij deze training de waterdichte afstandsbediening om de snelheid van uw looptraining te bepalen.

Ontspanning na inspanning

De Endless Pools zijn uitgerust met een relax gedeelte waar u met hele gezin kan ontspannen. De zitplaatsen met hydromassage zorgen voor een quality moment waar plaats is voor plezier met de personen die u het dierbaarst zijn. Zet de jets aan, sluit je ogen en geniet van het moment. Een ingebouwd Bluetooth muzieksysteem dat uw favoriete muziek speelt, geeft een extra meerwaarde aan uw ontspanning. Vraag naar alle opties in onze showroom en stel uw gepersonaliseerde zwemspa samen.

In onze showroom is er nog veel meer te ontdekken. Zien we je daar?

In onze showroom is er nog veel meer te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod aan collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Bezoek onze showroom

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.