Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Vanhie voor professionelen.

Voor architecten.

VANHIEPRO for clients.

Voor architecten.

Op zoek naar de geknipte partner voor je professionele activiteiten? Bij Vanhie bieden we je de gewenste ondersteuning als geen ander. Door ons uitgebreid aanbod kwaliteitsmerken kan jouw klant genieten van een extra service.

Dompel je onder in de buitengewone wereld van Vanhie. Kies voor de kwaliteit en klasse die je gewoon bent. En voor een constructief partnership.

Ontdek ons aanbod in de showroom

Sla de handen in elkaar met Vanhie.

Je kan bij Vanhie terecht om de projecten die je voor je klanten uittekent tot in de kleinste details te realiseren. Jij creëert, wij zorgen voor de producten. Dat doen we met veel kennis van zaken, smaak, verfijning én oog voor detail. Je mag rekenen op professioneel advies, een geoliede coördinatie, een vlekkeloze uitvoering en een uitstekende naverkoop.

Laat je de creatie liever aan ons over? Dat kan ook. Wij zorgen dan - onder jouw toezicht - voor het idee, het uittekenen én de verdere uitwerking ervan. Samen creëren we bijzondere belevingen van hoog niveau.

Al 75 jaar kwaliteit.

Al 75 jaar kwaliteit.

Al meer dan 75 jaar hebben we een groot assortiment. Bij Vanhie vind je alles van tuinmeubelen en decoratie tot outdoor cooking en wellness. Eén ding hebben ze gemeen: kwaliteit.

Elk seizoen opnieuw kiezen we heel nauwgezet collecties die het verschil maken. Je kan ze komen bewonderen en uitkiezen in onze showroom van meer dan 5000 m² waar beleven centraal staat. Neem gerust je klanten mee om samen inspiratie op te doen.

Kom langs in de showroom
Pluspunten voor je klanten.

Pluspunten voor je klanten.

Ook voor je klant biedt een samenwerking met Vanhie heel wat pluspunten. Zo heeft je klant maar één gesprekspartner om zijn volledige indoor en outdoor project vorm te geven en in te richten. Tijdens het proces kan je samen met je klant onze showroom bezoeken. Daar doet hij inspiratie op, ziet en voelt hij de kwaliteitsproducten en maakt hij – dankzij jouw advies en onze begeleiding – de juiste keuzes.

We zijn ervan overtuigd dat je klant iets van zijn gading vindt ongeacht zijn stijl of budget. We hebben immers een zeer uitgebreid gamma van merken. 

VANHIEPRO for clients: samen voor buitengewoon thuis genieten.

Jouw voordelen als architect bij een samenwerking met Vanhie:

  • Als professional heb je een prijsvoordeel op het volledige assortiment.
  • Je verruimt je dienstverlening: van uitsluitend interieur of exterieur naar een combinatie van beide. Of van één afgebakend project naar een totale vormgeving.
  • Je creëert een naadloze overgang tussen buiten- en binnenruimte. Bij Vanhie vind je collecties om alles volledig in te richten.
  • Je speelt in op de vraag van jouw klanten om in álle seizoenen de buitenruimte te benutten.
  • Je begeleidt je klanten bij hun aankopen: jij kent hun stijlvoorkeur en helpt hen om de juiste producten te selecteren.
  • Je kiest uit een groot productaanbod van zeer kwalitatieve merken, in diverse designstijlen.
  • Je krijgt professioneel advies over gebruik, onderhoud en installatie – cruciaal bij wellnessartikelen, de inrichting van een buitenkeuken, …
  • Je krijgt een uitstekende service na verkoop, inclusief sterke garanties en een mobiele ploeg die snel ingrijpt bij eventuele problemen.

Kom nog meer ontdekken in onze showroom.

Icon

In onze Vanhie Showroom maak je kennis met onze kwalitatieve merken, een heleboel inspirerende settings en de nieuwste outdoor collecties. We leiden je graag rond.

Kom langs in onze showroom
Alles om buitengewoon te genieten onder één dak.

Van tuinmeubelen tot buitensauna’s en sfeermakers. Met een centrale ligging tussen Antwerpen en Brussel, vind je bij Vanhie echt alles terug om jouw tuin of terras om te toveren tot jouw eigen bron van ontspanning en gezelligheid.

Belgisch familiebedrijf sinds 1941.

Al generaties lang probeert Vanhie jouw leven rijker, mooier en aangenamer te maken. De uitgebreide ervaring en productkennis over onze beleefproducten zorgen voor een merknaam die ondertussen tot ver buiten Meise gekend is.

Kwaliteit, service en advies.

Ons gespecialiseerd team zet elke dag alles op alles om jou een zo goed mogelijke ervaring aan te bieden. Dit zowel voor, tijdens als na jouw aankoop. We nemen écht onze tijd om jouw aankoop zowel on- als offline zo vlot mogelijk te
laten verlopen.

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.