Doorgaan naar inhoud
Gratis OFYR essentials bij aankoop van OFYR 100 model. Klik hier!
Pre-summer event zondag 5/05: Cocktails & music. Klik hier!
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Domani

Domani - Expert craftsmanship.

Icon

Ben je op zoek naar een leuk element dat jouw buitenomgeving uniek maakt? De Domani bloempotten staan sinds 1992 klaar voor jou!

Ontdek ze bij Vanhie

Het Belgische merk Domani heeft een unieke collectie aan high-quality outdoor bloempotten. Elk stuk is hand-crafted in Antwerpen met natuurlijke materialen. Zo’n bloempot is een klein element, maar een grote toevoeging die jouw buitenomgeving uniek maakt.

Vanhie selecteert unieke merken.

Domani

Vanhie selecteert unieke merken.

Het aanbod van Vanhie is gebaseerd op merken die uitermate kwaliteit en design bieden. En, waar iedereen zijn stijl in terugvindt. Zo is jouw buitenomgeving een plek waar je nooit meer weg wil. Maak je exterieur af met één of meerdere Domani bloempotten die jarenlang meegaan. 

Kom eens langs
Jouw exterieur met originele elementen.

Jouw exterieur met originele elementen.

Ga voor een eye-catcher in jouw tuin, terras of zelfs interieur met een Domani bloempot. Deze bloempot heeft een vernieuwende look met trendy kleuren en materialen. Dankzij innovatieve technieken van de handgemaakte potten krijgen ze een bijzonder ontwerp. Ze passen in een modern, klassiek maar ook huiselijke omgeving. Kies zelf uit een uitgebreid aanbod aan afmetingen, kleuren en texturen. Van zachte kleuren naar felle kleuren en zachte tot ruige texturen

We stellen je graag onze collecties voor.

Vanhie gaat elk seizoen op zoek naar de beste producten uit de collecties van Domani. Een aanbod waar je met elk exterieur bij terecht kan. Zit er toch niets bij voor jou? Bestel zeer makkelijk op catalogus bij Vanhie. We stellen enkele Domani bloempotten tentoon in onze showroom in Meise, kom zeker een kijkje nemen!

Melides

Lava

Vienna

Atlantis

Atlantis Natural

Half Bowl

Bilbao

Texel

Axel

Dala

Bastia

Welk materiaal past bij jou?

Welk materiaal past bij jou?

Domani werkt met 3 soorten materialen voor de bloempotten, maar welke past nu bij jou? Terracotta bestaat al jaren en heeft zowel een zachte als strenge look. Traditioneel en modern. Hij is vorstbestendig en je gebruikt hem een heel jaar in elk klimaat.

Het cortenstaal verandert continu van kleur door de seizoenen heen. Het wordt mooier naarmate de tijd verstrijkt. Door zijn sterke materialen is het zeer weerbestendig.

Kies voor zink als je sierlijke, decoratieve en praktische producten wil. Het is een duurzaam materiaal door zijn lage kostprijs en recycleerbaarheid.

Bezoek onze showroom

“Het doel van Vanhie is dat jij uitermate geniet van je buitenomgeving. Richt hem in met de unieke producten van Vanhie of laat Vanhie Studio je outdoor droom helpen uitkomen.”

Laat je exterieur volledig restylen.

Icon

Wil je naast de leuke bloempotten van Domani, je hele buitenomgeving grondig aanpakken? Vanhie Studio is een team dat klaarstaat om jouw outdoor droomconcept te laten uitkomen. Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs.

Naar Vanhie Studio

In onze showroom is er nog zoveel te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Contacteer ons

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.