Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Eliet

Eliet – Maximum aan bedieningscomfort.

Icon

Klus jij graag in de tuin? Eliet is de wereldspeler op het vlak van tuinmachines, gespecialiseerd in
het verwerken van groenafval, gazonverzorging en –aanleg, en afvalruiming.

Samen met de producten van Vanhie creëer je een buitenomgeving waar je niet meer weg wil. Eliet ontwerpt machines die zo eenvoudig mogelijk zijn, maar een maximum aan bedieningscomfort en technologie bieden. Met hun hoge gebruiksvriendelijkheid en bedrijfszekerheid zijn ze hun geld meer dan waard.

Waarom kiest Vanhie voor Eliet?

Waarom kiest Vanhie voor Eliet?

Het aanbod van Vanhie zit vol kwaliteitsvolle producten die je helpen bij het verwezenlijken van een prachtig exterieur. Daarbovenop steunen we graag Belgische ondernemers, zoals Eliet. Zij bestaan sinds 1980 en vergaarden veel ondertussen veel kennis over de outdoor wereld. De Eliet innovatieve tuinmachines verlichten jouw werk in de tuin.

Bezoek onze showroom
Innovatie voorop.

Innovatie voorop.

Eliet staat bekend om innovatieve producten die ervoor zorgen dat de klus snel en makkelijk geklaard is. De Eliet hakselaars zijn bekend om hun unieke esthetiek en vlotte, veilige verwerking van afval. Ze zijn uitgerust met het gepatenteerde
Eliet hakbijlprincipe
. De verticuteermachines werken uiterst precies en dankzij het Permanent Puntige Messen-patent verliezen de messen nooit hun grijpkracht.

Ontdek Eliet bij Vanhie.

Vanhie zorgt elk seizoen voor een aanbod met de juiste Eliet materialen. Zo kan je altijd bij ons terecht voor het juiste materiaal voor de klus. Heb je meer vragen over de Eliet producten? Kom zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Meise.

Kom eens langs

Ontdek onze Eliet collecties.

E401

E450

E501

Neo

Maestro City

Maestro Country

Minor 4S

Major 4S

“Nodig je graag vrienden en familie uit in jouw exterieur? Dan wil je vast dat je tuin er goed onderhouden uitziet. Met de hoogwaardige producten van Vanhie doe je dat snel en efficiënt.”

Heeft jouw tuinmachine nood aan onderhoud?

Nood aan onderhoud? Breng jouw machine dan binnen in ons werkatelier. Vanhie garandeert een grondig onderhoud van jouw machines. Vanhie reinigt jouw machine zodat ze er als nieuw uitziet. Bovendien kan je bij ons terecht voor de installatie van nieuwe onderdelen, wanneer je tuinmachine deels aan vervanging toe is.

Kom langs bij Vanhie

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.