Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Endless Pools.

Icon

Inspanning & ontspanning centraal.
Met de zwemspa’s van het merk Endless Pools doe je op een heel makkelijke manier aan inspanning en ontspanning. En je moet er zelfs je huis niet voor uit.

Ontdek ze in onze showroom

Het allereerste prototype van Endless Pools is ontworpen voor zwemmers op de Columbia universiteit in 1985. Ze produceren compacte zwembaden met tegenstroom waarin je aan zwemmen, waterfitness en watertherapie doet. Ze verkochten al meer dan 20.000 zwembaden aan mensen van alle leeftijden en elk met hun eigen doelen.

Vanhie selecteert de meest innovatieve zwemspa’s.

Endless Pools

Vanhie selecteert de meest innovatieve zwemspa’s.

Vanhie kiest voor jou altijd de meest kwaliteitsvolle producten die jouw gezondheid en buitenomgeving een boost geven. Daarom kozen we voor het merk Endless Pools voor zwemspa’s.

Naast de luxe uitstraling van de Endless Pools zwemspa’s, hebben ze nog diverse doelen. Zo hebben ze een tegenstroom waar je tegenin zwemt of oefeningen doet. In de zwemspa doe je eerst aan inspanning en daarna volgt ontspanning in het relax-gedeelte. Dit heeft op termijn een positieve impact op je mentale en fysieke gezondheid.

Bekijk de zwemspa's in onze showroom
Welk Endless Pools model past het best bij mij?

Welk Endless Pools model past het best bij mij?

Endless Pools voorziet verschillende modellen en functionaliteiten in zijn aanbod. Jij kiest jouw ideale zwemspa op basis van de doelen die je vooropstelt. Wil je sporten maar ook ontspannen? Je schakelt zeer makkelijk tussen inspanning en ontspanning.

Met de vele fitness-, trainings- of recreatiesystemen heb jij alles om je conditie op peil te houden. De zwemspa’s combineren de Endless Pools-tegenstroom met een optionele onderwaterloopband, roeisysteem, aquabike, krachttrainingsmogelijkheden en ontspannende hydrotherapie.

Bezoek onze showroom

“Buitengewoon thuis genieten gaat voor ons verder dan een gezellige tuin. Je moet ook je passies thuis optimaal kunnen uitoefenen en daarom bieden we Endless Pools aan.”

Laagdrempelige fitness, hoge impact in resultaten.

Laagdrempelige fitness, hoge impact in resultaten.

Heb jij best een drukke agenda, wil je in privacy gewicht verliezen of ben je een sporter? De
Endless Pools zwemspa is er voor alle leeftijden en alle niveaus. Gebruik de wateroefeningen
voor de gezondheid van je hart of om spieren op te bouwen. Omdat je deze in het water doet, ontlast je je gewrichten volledig en doe je aan totale lichaamstraining.

Voor de zwemmers onder ons: je krijgt de kans om jouw techniek op jouw eigen tempo te verbeteren. Eveneens voor mensen die pijn, stijfheid of mobiliteitsbeperkingen hebben is de zwemspa perfect. Het is namelijk bewezen dat watertraining de flexibiliteit verhoogt, het evenwicht verbetert en de spieren versterkt.

Meer over zwemspa's
Even belangrijk: relaxen in de zwemspa.

Even belangrijk: relaxen in de zwemspa.

Hou jij van ontspanning maar je partner van sport, of andersom? Combineer het beste van twee werelden met de innovatieve zwemspa’s van Endless Pools. Elke zwemspa is voorzien van een ontspanningsgedeelte met luxe hydromassagestoelen zoals een standaard jacuzzi. Hier kom je volledig tot rust en je boost je metabolisme en immuunsysteem.

Ontdek ze in onze showroom

Relaxen in een mooie buitenomgeving.

Icon

Til je wellness-ervaring naar een hoger niveau en kleed je tuin mooi aan met de buitenproducten die Vanhie aanbiedt. Ontdek onze tuinmeubelen zoals loungesets, ligbedden, tuintafels- en stoelen, outdoor cooking toestellen of decoreer met enkele sfeermakers.

Kom eens langs

In onze showroom is er nog zoveel te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Contacteer ons

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.