Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Etesia

Etesia – Gerennomeerde professionele tuinmachines.

Icon

Etesia is jouw betrouwbare partner op het vlak van professionele tuinmachines. Werken in de buitenomgeving was nooit zo makkelijk. Zo kom je volledig tot rust. Ontdek hieronder alles over het merk.

Onderhoud jij graag groene ruimtes? Etesia voorziet al zo’n 25 jaar tuin- en parkmachines voor professionals. Ze nemen het op tegen enkele grote concurrenten, maar onderscheiden zich op basis van passie en innovatie. Het welzijn van de klant en zijn omgeving staat net zoals bij Vanhie centraal.

Etesia, trouwe partner van Vanhie.

Etesia, trouwe partner van Vanhie.

Vanhie voorziet een uitgebreid aanbod aan tuinproducten zodat jij je professionele tuinklussen kan klaren. Daarom voorzien we alle soorten tuingereedschap, van grote machines tot klein gereedschap. Etesia is de trouwe partner van Vanhie voor tuinmachines die intensief en professioneel gebruikt worden. Wordt Etesia ook jouw partner?

Bezoek onze showroom
Etesia bij Vanhie.

Etesia bij Vanhie.

Het doel is dat we jouw klus in groene omgevingen een stuk makkelijker maken zodat je je taken snel en nauwkeurig uitvoert. Etesia is een vaste waarde in de wereld van professionele tuinmachines. Innovatie, gebruiksgemak en ergonomie zijn van groot belang. Ze voorzien producten zoals grasmaaiers, zitmaaiers, ruwterreinmaaiers en verticuteermachines voor professioneel gebruik.

Een van de nieuwste innovaties is het Etesia opvangsysteem: maaien en opvangen in alle
omstandigheden. Ook de milieubescherming en duurzame ontwikkelingen zijn een cruciaal concept voor Etesia.

Etesia in de showroom.

Etesia zorgt voor voldoende innovatie van de machines. Bij Vanhie zijn we altijd op de hoogte van deze nieuwe innovaties zodat we jou te allen tijde kunnen helpen. Kom en bezoek onze showroom in Meise en we leggen het je graag allemaal uit! Samen kiezen we voor de machine die het best bij jou past.

Kom eens langs

Ontdek onze Etesia collecties.

Grasmaaiers

Zitmaaiers

Ruwterreinmaaiers

Verticuteermachines

“Ga aan de slag in groene omgevingen. Je komt er helemaal tot rust en met machines zoals die van Etesia is het zeer makkelijk.”

Vanhie verzorgt jouw tuinmachines.

Deze prachtige en handige tuinmachines moeten uiteraard ook onderhouden worden. Dat is iets waar jij je geen zorgen over hoeft te maken. Breng je toestel binnen in het Vanhie werkatelier en we zorgen voor een grondig onderhoud. Is er een onderdeel aan vervanging toe? We reinigen je machine en installeren nieuwe onderdelen indien nodig.

Kom langs bij Vanhie

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.