Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Health Mate - Verbetert jouw levenskwaliteit.

Icon

Een drukke werkdag achter de rug? Dan is het tijd voor een heerlijk relaxmomentje in een infraroodcabine van Health Mate. Lees verder en ontdek alle voordelen en mogelijkheden.

Ontdek Health Mate bij Vanhie

Health Mate is een Amerikaans bedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Sinds 1979 veroveren ze de wereld van infraroodcabines, je vindt de Health Mate infraroodsauna’s vandaag namelijk in meer dan 50 landen. Een Health Mate infraroodcabine geneest niets, maar bevordert de levenskwaliteit enorm.

Sporters maken voor of na hun training gebruik van de Health Mate infraroodcabine om hun prestaties te verbeteren en sneller te recupereren. Maar evengoed mensen die een drukke werkdag van zich willen afschudden, die hun immuniteit willen boosten en afvalstoffen op een snelle manier willen verbranden, halen een Health Mate infraroodcabine in huis.

Ontdek alle infraroodcabines
Waarom Vanhie al jarenlang voor Health Mate kiest.

Health Mate

Waarom Vanhie al jarenlang voor Health Mate kiest.

Waarom kiezen voor Health Mate? Wel, er zijn veel infraroodsauna’s op de markt, vaak ook goedkopere dan die van Health Mate. Ondertussen is Health Mate reeds 42 jaar marktleider en voor velen onmisbaar geworden. Ze gebruiken de beste materialen en technieken waardoor ze als enige fabrikant levenslange garantie kunnen bieden.

Health Mate laat mensen tot rust komen en ondersteunt daarbij. Ook dat is bij Vanhie een belangrijke missie. We willen sporters begeleiden in hun prestaties, mensen met pijn een betere levenskwaliteit geven, maar ook mensen zonder specifieke klachten helpen om te ontspannen en gezond te blijven.

Bezoek onze showroom
Bekijk alle collecties gemaakt uit cederhout.

Bekijk alle collecties gemaakt uit cederhout.

Alle Health Mate infraroodcabines zijn gemaakt van het fijnste soort rode Canadese ceder. Deze houtsoort oogt niet alleen bijzonder mooi, maar vervormt of scheurt bovendien niet bij hoge temperaturen. De fijne, holle celstructuur van het hout zorgt voor de weerkaatsing van de infraroodstraling terwijl elke andere houtsoort infrarood absorbeert.

We focussen vooral op de infraroodcabines in de Deluxe, Basic en Economy collecties.

Ontdek al onze infraroodcabines

“Vanhie gaat voor kwaliteit en klasse. Ook op het vlak van infraroodcabines gaan wij alleen voor het beste. De levenslange garantie zegt al veel.”

Geniet van een levenslange waarborg.

Icon

Onze portable homesauna’s worden vakkundig geplaatst door onze technici en zijn binnen de 1 à 2 uur klaar voor gebruik.

Je geniet van een levenslange waarborg op de stralingselementen, de sturing, de bedieningspanelen en de led-kleurentherapie van de infraroodsauna’s.

Bezoek onze showroom
Om voor een Health Mate infraroodsauna te kiezen

4 redenen

Om voor een Health Mate infraroodsauna te kiezen

1. Je zweet 2 tot 3 keer meer in een Health Mate infraroodcabine dan in een gewone sauna. Hierbij raak je tot 7 keer meer toxische stoffen kwijt.

2. Een klassieke Finse sauna is sterk afgeraden voor hartpatiënten aangezien de hitte het hart belast. Daarentegen is de Health Mate infraroodcabine zeer goed voor de cardiovasculaire conditie.

3. De infraroodstraling van Health Mate heeft een golflengte van 6.340 nanometer welke een bijzonder positief effect heeft op ons menselijke lichaam.

4. De Health Mate infraroodcabine moet maar heel kort opwarmen. Al na een kwartier bereik je de gewenste warmte van 50°C. Een klassieke sauna dpet daar 30-45 minuten over.

Ontdek alle kenmerken per cabine

In onze showroom is er nog zoveel te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Contacteer ons

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.