Doorgaan naar inhoud
Vanhie is gesloten van 23 t.e.m. 27 juli.
Vanhie is gesloten van 23 t.e.m. 27 juli.
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Honda

Honda.

Icon

Geniet heerlijk van jouw buitenomgeving en jouw mooi gemaaide gazon dankzij de grasmaaiers van Honda. Of je nu een grote of kleine oppervlakte dient te onderhouden, er is voor ieders wat wils.

Honda is een grote speler op de markt van tuingereedschap, vooral grasmaaiers. Net zoals bij Vanhie staat ook hier jouw comfort centraal. Met deze machines is klussen in de tuin een aangename ervaring. Zo geniet jij optimaal van jouw gazon.

Ontdek het Honda aanbod
Vanhie en Honda slaan de handen in elkaar.

Vanhie en Honda slaan de handen in elkaar.

Vanhie presenteert jou een gamma vol kwalitatieve luxe producten die buitengewoon thuis genieten mogelijk maken. Om volledig te genieten van jouw buitenomgeving is klussen in de tuin af en toe nodig. Het merk Honda verlicht jouw werk in de tuin zodat je sneller en meer geniet.

Bezoek onze showroom
Elektrische grasmaaiers.

Elektrische grasmaaiers.

Spreekt een elektrische grasmaaier je aan? Die is ideaal voor bescheiden oppervlaktes tot 500 m². Met een elektrische machine manoeuvreer je makkelijk. Hij is zeer licht, maakt minder geluid en is sterk. Hij verlicht je werk en is bovendien milieuvriendelijker. Alle maaiers hebben regelbare hoogte-instelstanden en bestaan in verschillende maaibreedtes.

Bekijk alle Honda grasmaaiers
Benzinegrasmaaiers.

Benzinegrasmaaiers.

Als de elektrische grasmaaier niets voor jou is, bieden we ook een benzinegrasmaaier aan. Deze
grasmaaier heeft een groot vermogen, waardoor je ook dicht en hoog gras makkelijk maait. Deze kies je best als je een grotere oppervlakte moet maaien. De benzinegrasmaaiers zijn uitgerust met gesofisticeerde viertaktmotoren en beantwoorden aan de strengste emissienormen ter wereld.

Robotmaaiers.

Robotmaaiers.

Kijk je er al tegenop om het gras te maaien? Eveneens hebben we daar een oplossing voor. Jij stelt de robotmaaier volledig zelf in, wanneer en hoe vaak hij jouw gras maait. Naast jouw comfort is het ook goed voor je gras zelf. De robotmaaier hakt het gras ter plaatse heel fijn en verdeelt het opnieuw over het gras. De Honda robotmaaiers zijn zeer veilig, stil en kunnen zowel kleine als grote
oppervlaktes maaien.

Kom langs voor meer info

Ontdek onze Honda collecties.

“Geniet buitengewoon thuis met een verzorgde tuin. Vanhie zorgt voor producten waarbij klussen in de tuin nooit zo makkelijk was.”

Slimme kracht.

Slimme kracht.

Natuurlijk is ook het klimaat een belangrijk aspect bij de grasmaaiers. Honda maakt viertaktmotoren met een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Dit doen ze dankzij een slimme verbranding en slimme technieken. Ook de Honda fabrieken zijn gebouwd om zo weinig mogelijk impact te hebben op het milieu.

Bekijk het Honda aanbod

Heeft jouw tuinmachine nood aan onderhoud?

Nood aan onderhoud? Breng jouw machine dan binnen in ons werkatelier. Vanhie garandeert een grondig onderhoud van jouw machines. Vanhie reinigt jouw machine zodat ze er als nieuw uitziet. Bovendien kan je bij ons terecht voor de installatie van nieuwe onderdelen, wanneer je tuinmachine deels aan vervanging toe is.

Kom langs bij Vanhie

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.