Doorgaan naar inhoud
VIP DAYS 13-14-15 juni: Schrijf je hier in!
VIP DAYS 13-14-15 juni: Schrijf je hier in!
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Jardinico – Made for shade.

Icon

Het Belgische merk Jardinico opent de deuren naar een buitengewoon exterieur door een unieke en exclusieve parasol toe te voegen aan jouw tuin of terras.

Ontdek Jardinico in onze showroom

Hecht je belang aan kwaliteit? En koop je nog het liefst van al Belgisch? Leer dan nu het merk Jardinico kennen. Je geniet mee van de 15 jaar ervaring die ze hebben in de outdoorwereld. Ze vullen jouw tuin aan met een luxe parasol. Jouw vragen over design, gebruiksgemak en kwaliteit beantwoorden we zeer graag.

Optimale bescherming op maat.

Jardinico

Optimale bescherming op maat.

Vanhie laat jou buitengewoon thuis genieten met luxeproducten zoals de design parasols van Jardinico. Maar waarom kiezen voor Jardinico? Ze bieden jou parasols aan die je beschermen tegen direct zonlicht en een luxe design hebben. Daarbovenop stel je hem 100% op jouw maat samen. Jij kiest de kleur, het materiaal, de voet en meer.

Kom langs bij Vanhie
Attitude collectie - een vleugje schaduw.

Attitude collectie - een vleugje schaduw.

Bij de Attitude collectie van Jardinico kies je een parasol met een middenstam of de vrijhangende uitvoering. Ook maak je de keuze tussen hout of aluminium, exact zoals jij wenst. Het aluminium frame is behandeld met een gestructureerde gekleurde coating en heeft daardoor de nodige stevigheid. De middenstam parasols hebben een houten frame van eucalyptus of gekrast teakhout dat ecologisch wordt geoogst. Tot slot selecteer je een kleur voor de parasoldoek uit een grote waaier aan kleuren. 

Kom eens langs
Caractère collectie - exclusief ontwerp.

Caractère collectie - exclusief ontwerp.

Zit je graag in je tuin of terras maar niet in de felle zon? De Caractère collectie biedt jou ongelimiteerde schaduw mogelijkheden met een luxe uitstraling. Ook moet je je geen zorgen maken bij steviger weer. Deze vrijhangende of middenstam parasols kennen een enorme stevigheid van het frame omdat alle onderdelen, zoals het binnenwerk en het openingssysteem, van aluminium zijn gemaakt. Deze collectie heeft een esthetische meerwaarde met technisch inzicht.

Ontdek al onze parasols

“Vanhie wil enkel de beste producten voor jou. De parasols van Jardinico zijn 100% op maat van jouw wensen. Jij selecteert het formaat, de kleur en nog veel meer.”

Waarom een Jardinico parasol in je tuin?

Waarom een Jardinico parasol in je tuin?

De parasol beschermt in eerste instantie jouw gezondheid tegen de directe zonnestralen. Zo geniet jij zorgeloos van het heerlijke weer. Daarnaast zijn de Jardinico parasols een grote toevoeging aan jouw buitenomgeving. Ze geven je een gevoel van een luxe resort. Zowel de vrijhangende als de middenstam parasol verplaats je flexibel. Jij zet hem waar je schaduw of een gezellige plek wil creëren met je vrienden en familie.

Ontdek ook onze andere parasols

Hoe maak je de juiste keuze?

Icon

Mogelijkheden en opties genoeg. Maar wat is nu dé ideale parasol voor jou? Op basis van jouw noden, grootte van terras, kleurgebruik buiten etc. kiezen we samen met jou de juiste parasol uit. De juiste hoes bevelen we je ook graag aan.

Ik word graag geholpen

In onze showroom is er nog zoveel te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Contacteer ons

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.