Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Jo Beau

Jo Beau – Great in nature.

Icon

Ben jij dagelijks bezig met tuinen en groenomgevingen? Jo Beau heeft een aanbod van kwalitatieve tuinapparaten zodat jij je job nog makkelijker kan uitvoeren. Zowel als particulieren als green professional.

Al sinds 1998 ontwerpt Jo Beau, een Belgisch familiebedrijf, tuinmachines die veilig, innovatief en
van hoge kwaliteit zijn. Met deze machines onderhoudt je zowel kleine oppervlaktes als grotere, er zijn voldoende machines in verschillende capaciteiten. Ze bieden compacte tuinmachines aan zoals houtversnipperaars, boomstronkfrezen en verticuteermachines. Net zoals Vanhie blijft Jo Beau naar innovatie streven zodat jij veilig en makkelijk je buitenomgeving onderhoudt.

Vanhie gaat beslist voor Jo Beau.

Vanhie gaat beslist voor Jo Beau.

Het aanbod van Vanhie is gericht op de behoeften van onze klanten. Het doel is namelijk dat jij je werk nog effeciënter kan doen. Daarom selecteren we enkel de beste producten van onze merken. Het onderhoud van je klanten hun buitenomgevingen wordt een stuk makkelijker met een partner zoals Jo Beau.

Bezoek onze showroom
Jo Beau bij Vanhie.

Jo Beau bij Vanhie.

Jo Beau is de pionier in compacte mobiele hakselaars, boomstronkfrezen en verticuteermachines. Deze producten beschermen jouw ergonomie en zorgen voor tijdswinst. Daarnaast zijn de producten zeer onderhoudsvriendelijk. Wil je de producten privé gebruiken of eerder professioneel? Bijna elk model is personaliseerbaar met verschillende opties. De machines zijn zo op maat van elke gebruiker.

Bezoek Vanhie en ontdek Jo Beau.

Bij Vanhie zoeken we graag naar het juiste product om jouw werk een stuk makkelijker te maken. We selecteren enkel de beste producten van Jo Beau voor jou. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën van de machines. Breng een bezoek aan de Vanhie showroom in Meise en we helpen je graag verder met het kiezen van een Jo Beau machine.

Kom eens langs

Ontdek onze Jo Beau collecties.

Boomstronkfrezen

Verticuteermachines

Hakselaars

“In de buitenomgeving aan de slag gaan is zeer ontspannend, en dat zeker met de juiste machines die jouw werk een stuk lichter maken.”

Wij onderhouden jouw machines.

De machines hebben occasioneel een goed onderhoud nodig, dan heb je er zeker jaren plezier van.
Breng je machines gewoon binnen in het Vanhie werkatelier en wij zorgen voor een grondig onderhoud. We reinigen je machine en installeren nieuwe onderdelen wanneer nodig.

Kom langs bij Vanhie

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.