Doorgaan naar inhoud
Vanhie is gesloten van 23 t.e.m. 27 juli.
Vanhie is gesloten van 23 t.e.m. 27 juli.
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Kränzle

Kränzle – Hogedrukreinigers voor professionals en particulieren.

Icon

Ben je klaar om jouw terras helemaal schoon te maken? Kränzle biedt je kwalitatieve en vooral gebruiksvriendelijke hogedrukreinigers.

Bekijk alle producten

Er is toch niets leuker dan op een mooie zomerdag op je schoon terras zitten. Het schoonmaken is
wel een klus, maar Kränzle zorgt voor producten die dat een stuk makkelijker maken. Sinds 1974 biedt Kränzle je hogedrukreinigers van de hoogste kwaliteit. De toestellen zijn zowel bestemd voor particulieren als professionals.

Kränzle en Vanhie in samenwerking.

Kränzle en Vanhie in samenwerking.

Bij Vanhie zorgen we ervoor dat we een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve tuinproducten hebben,
zodat jij je buitenomgeving zeer makkelijk onderhoudt. Kränzle is onze trouwe partner hierbij. Ze zorgen voor innovatieve producten die jarenlang oplossingen bieden.

Shop Kränzle online
De Kränzle hogedrukreinigers.

De Kränzle hogedrukreinigers.

Ben jij op zoek naar een makkelijke oplossing om je terras schoon te maken? Vanhie heeft de beste producten van Kränzle in zijn aanbod voor jou. Kränzle stelt kwaliteit voorop en heeft daarbij de leidinggevende marktpositie verworven. Het kernstuk van elke hogedrukreiniger is de hogedrukpomp uit gesmede messing, waardoor een lange levensduur verzekerd is. De toestellen hebben een uitzonderlijk sterke aandrijving en traploze drukregeling. Kränzle garandeert uiterste precisie en nauwkeurigheid van de pompen.

“Kom tot rust door te werken in de buitenlucht, het is zeer relaxerend. Met de Kränzle producten was je buitenomgeving onderhouden nooit zo makkelijk.”

Ontdek onze Kränzle collecties.

Wij onderhouden jouw toestellen.

Ja, dat lees je goed.
Wij zorgen voor het onderhoud van jouw toestellen. Het enige wat je moet doen is je toestellen binnen brengen in het Vanhie werkatelier. Wij zorgen voor een grondig onderhoud en de installatie van nieuwe onderdelen. Zo gaan je toestellen jaren mee.

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.