Doorgaan naar inhoud
Op werkdagen besteld, binnen 24 uur verzonden.

Coming soon...

Beste klant,

Deze pagina is nog in ontwikkeling, onze excuses daarvoor. Jammer genoeg kunnen wij je hier dus niet meteen verder helpen, maar kom gerust het uitgebreid aanbod ontdekken in onze ruime showroom te Meise. Daar vind je ongetwijfeld wel wat je zoekt!

Toch liever online verder kijken? Laat je dan verder inspireren door onze verschillende productcategorieën.

Homepage

Buitengewoon thuis genieten

Tuinmeubelen
Wellness
Outdoor cooking
Sfeermakers voor binnen
Sfeermakers voor buiten
Totaalprojecten

Alles voor klussen in de tuin

Tuinmachines
Tuingereedschap

Manutti.

Manutti is een ontwerper en fabrikant van elegant en exclusief buitenmeubilair die zijn label ‘Made in Belgium’ alle eer aandoet. Het merk is niet alleen gespecialiseerd in meubels, tafels en accessoires, maar is ook een trendsetter op het vlak van modulaire sofaconcepten en gestoffeerde stoelen met fijn gestikte naden. Het succes van Manutti is het resultaat van ervaring, intuïtie, passie voor research en technologische ontwikkeling. De creaties zijn niet alleen geschikt voor buitengebruik, maar slagen erin de grenzen tussen binnen en buiten te laten vervagen door hun hoogstaande kwaliteit en design.

Geinspireerd op de natuur

Manutti is ontstaan uit een passie voor meubelstoffen en een creatief oog voor detail. Resultaat? Unieke ontwerpen die kleuren en stoffen combineren. Een perfectionistisch team van ervaren designers bundelen expertise, talent, creativiteit en diversiteit. Door de combinatie van pure ambacht en technologische ontwikkelingen is elke Manutti outdoor tuinmeubel uniek. De iconische Manutti tafels, Manutti stoelen, voetenbanken, loungebedden en zitbanken weerspiegelen een voor een de kleuren van de natuur. De ontwerpen zijn geïnspireerd op aardse motieven die we allemaal mooi vinden: de woestijn, de bossen, de bergen, de oceaan enzovoort. Ze zetten je aan om gezellig in stijl te genieten met vrienden en familie, op elk moment van de dag.

 

Onze showroom & totaalprojecten

Elk jaar vervolledigen wij onze showroom met o.a. tuinmeubelen van Manutti. Zo heeft de ‘Manutti Air collectie’ geregeld zijn plekje in onze showroom. Net zoals de ‘Manutti Prato collectie’, die uitblinkt in verfijning en finesse. Het uitgebreide assortiment van Manutti biedt alles wat je nodig hebt om jouw buitenruimte prachtig en functioneel in te richten. Bij Vanhie ondersteunen we je graag in jouw keuze van tuinmeubelen. We helpen je met kleur -en stijladvies, materiaalkeuze en geven graag bijkomende tips & valkuilen mee. Verder kan je –indien gewenst, beroep doen op onze totaalprojecten. Onze experten komen dan bij jou thuis en maken een plan op voor de volledige inrichting van jouw tuin op maat. Dit in transparant overleg met jou. Gecharmeerd door de tuinmeubelen van Manutti? Contacteer ons gerust voor advies of meer informatie. Wij helpen je graag verder.

In onze showroom is er nog zoveel te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Contacteer ons

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.