Doorgaan naar inhoud
Profiteer t.e.m. 29 mei van onze unieke Batibouw acties. Ontdek ze in onze showroom.
Profiteer nog tot 29 mei van onze Batibouw acties.
Gratis verzending vanaf €75, excl. grote pakketten

Mini-pools

Coming soon...

Beste klant,

Deze pagina is nog in ontwikkeling, onze excuses daarvoor. Jammer genoeg kunnen wij je hier dus niet meteen verder helpen, maar kom gerust het uitgebreid aanbod ontdekken in onze ruime showroom te Meise. Daar vind je ongetwijfeld wel wat je zoekt!

Toch liever online verder kijken? Laat je dan verder inspireren door onze verschillende productcategorieën.

Homepage

Buitengewoon thuis genieten

Tuinmeubelen
Wellness
Outdoor cooking
Sfeermakers voor binnen
Sfeermakers voor buiten
Totaalprojecten

Alles voor klussen in de tuin

Tuinmachines
Tuingereedschap

Mini-pools.

Maak kennis met de eerste compacte Loungepool die van uw terras een leefruimte aan het water maakt. Met dit creatieve concept van RivieraPool kan u genieten van een gezellige ambiance en een ultiem vakantiegevoel. Onze Rivierapools zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en worden door ons gratis geplaatst. Ga naar onze collecties voor meer info.

Om uw minipool volledig naar wens in te richten, beschikt u over eindeloze mogelijkheden. Afhankelijk van uw voorkeur kiest u over welke stijl en uitstraling uw mini-pool moet beschikken. Verder biedt ons assortiment ruime extra’s aan voor een totaalbeleving. Aarzel niet om in onze showroom langs te komen en alles van dichtbij te ontdekken.

Zo veelzijdig als uzelf

Creëer uw eigen persoonlijke outdoor-lifestyle. Geen enkel tuinontwerp wordt zo snel in een wellness concept omgevormd. Met tal van opties kan u uw minipool installeren en samenstellen volgens uw eigen ‘way of life’.

Denk samen met ons mee aan alles wat u nodig hebt om uw nieuwe wellness-beleving te optimaliseren. Een terras met overkapping, een paviljoen of een poolhouse? Hoe ziet uw lounge eruit? En hoe groot en ‘chill’ moet deze ‘chillout-lounge’ zijn? Waar worden de drankjes gekoeld en waar staat de barbecue? Laat uw gedachten de vrije loop en ontdek uw eigen creativiteit.

Kwaliteit boven

Uw minipool is zeer onderhoudsvriendelijk. Door het poriënvrije materiaal krijgen vuil, algen of kalkafzetting geen kans. Af en toe met een zachte doek over het oppervlak wrijven volstaat. Dankzij de gladde wanden hoeft u aanzienlijk minder reinigingsmiddelen te gebruiken dan normaal. Het binnenste gedeelte van een C-side pool bestaat uit 7 lagen. Elke laag heeft een bepaalde functie. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor een robuuste en duurzame structuur. Deze lagen zorgen er o.a. voor dat uw mini-pool bestendig is tegen UV-stralen, chemicaliën en kleur. Bovendien kunnen krassen en beschadigingen eenvoudig weggepolijst worden. Door het glanzende gladde oppervlak blijft uw minipool er altijd nieuw uitzien. Verder komen wij met specialisten uw RivieraPool installeren zodat deze in een paar dagen klaar is voor gebruik. Aarzel niet om een kijkje te komen nemen in onze showroom voor meer informatie.

Creatief met kleuren

De basiskleur Granicite steengrijs maakt indruk vanwege de echte natuurstenen uitstraling. Samen met randstenen van natuursteen rondom het zwembad lijkt het net alsof alles uit één geheel is gemaakt. Met deze kleur ervaart u al snel een mediterrane sfeer. Bij zonlicht straalt Granicite steengrijs helderheid en strakke elegantie uit. Door de kleur papyrus verdwijnt het bassinoppervlak. Het water straalt een felle blauwe kleur uit. Daarnaast vindt men de RVS inbouwdelen op een bescheiden en waardige manier terug. Rondom het bassin past een rand variërend van een grijstint tot een zandtint. Mozaïek behoort tot de meest hoogwaardige en bestendige oppervlakken in de zwembadbouw. De glasmozaïekdeeltjes hebben ieder een andere kleur en weerspiegelen op die manier volledig verschillende licht- en kleurnuances. Ongeacht van welke hoek men de pool inkijkt. Er zijn eindeloos veel verschillende kleurnuances van.

Wat is uw tuintype?

U kan uw minipool helemaal zelf aankleden. Welk tuinstijl heeft u? In functie daarvan kiest u de stijl die perfect bij u past. Houdt u van design? Dan is een rechtlijnige, gereduceerde en puur architectonische bouwvorm dé stijl voor u. Of bent u een fervent sportman en kiest u graag voor een stabiele bouwwijze van het bassin, een isolatiepomp en een luchtwarmtepomp, waardoor het water snel en goed verwarmt? Het is de ideale manier om uw spieren te ontspannen na een stevige inspanning. Als u meer van natuurlijke sferen houdt, kan uw minipool organisch worden ingericht. Kies dan bijvoorbeeld voor veel planten rondom het water, warme kleuren, eerder rustiek met veel hout en voldoende plaats voor een verwarmd vuur ‘s avonds. De meer dan 40 jaar ervaring van het merk RivieraPool vindt u in elk geval terug. Gedegen kwaliteit en functionaliteit die u ook in de omgeving van de pool terugziet. In uw pool zijn alle benodigde onderdelen vooraf geïnstalleerd. Filtratie, verlichting, toebehoren en de vooraf geïnstalleerde techniekschacht. Ga naar onze collecties voor meer details.

In onze showroom is er nog veel meer te ontdekken. Zien we je daar?

In onze showroom is er nog veel meer te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod aan collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Bezoek onze showroom

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.