Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Nordic Hot Tubs

Nordic Hot Tubs – Verbetert jouw levenskwaliteit.

Icon

Het exclusieve merk Nordic Hot
Tubs laat je elke dag buitengewoon thuis genieten met hun buitenspa’s. Lees zeker verder om meer over het merk te weten te komen!

Wil je je spa-momentje gewoon thuis houden? In een hot tub kom je volledig tot rust en geniet je van je eigen buitenomgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie helpt Nordic Hot Tubs je met het zoeken naar de hot tub die bij jou past. Welk budget je ook hebt, bij Nordic Hot Tubs vind je zeker een hot tub van kwaliteit. Breng een bezoekje aan de Vanhie showroom en bekijk jouw mogelijkheden!

Relax 100% met Vanhie en Nordic Hot Tubs.

Relax 100% met Vanhie en Nordic Hot Tubs.

Bij Vanhie bewonder je het merk Nordic Hot Tubs. Vanhie kiest elk jaar nauwkeurig zijn producten uit om een ruim aanbod voor verschillende wensen te creëren. De keuze voor Nordic Hot Tubs was meteen duidelijk. Het merk biedt je uitermate kwaliteit en een ruim aanbod. De jacuzzi’s zijn beschikbaar in alle formaten, kleuren en met verschillende technologische snufjes. Bovendien is het een unieke, mooie toevoeging voor jouw buitenomgeving.

Bezoek onze showroom
Dit is wat Nordic Hot Tubs speciaal maakt.

Dit is wat Nordic Hot Tubs speciaal maakt.

Nordic Hot Tubs is uniek op de markt dankzij zijn ronde spa’s. Die zijn vaak wat dieper dan de rechthoekige spa’s. Bovendien is het zeer comfortabel en gezellig om in te zitten. Zo praat je makkelijk met je vrienden en familie. Jij kiest de afwerking van de buitenkant van jouw Nordic Hot Tubs uit 4 verschillende houtsoorten. Ben je maar met twee? Of liever met de hele familie? Alles is mogelijk. Jij kiest de grootte, kleur, vorm, ... volledig naar jouw wensen.

Jij kiest uit deze collecties.

Wil je na het sporten in de jacuzzi relaxen? Of wil je na je werk ontspannen? Nordic Hot Tubs heeft collecties waar iedereen zich in terugvindt. Een Luxury collectie, Sport collectie, Moderne collectie, Classic collectie en de All-in 110V. Kom in de Vanhie showroom je mogelijkheden bekijken!

Kom eens langs

Ontdek onze Nordic Hot Tub collecties.

Warrior XL Classic Series

Impulse DP Classic Series

“Buitengewoon thuis genieten gaat net iets makkelijker met kwalitatieve, klasse producten. Met het aanbod van Vanhie heb je voldoende keuze aan kwalitatieve wellness toestellen
en accessoires om je privéspa te creëren.”

Waarom kiezen voor Nordic Hot Tubs?

Waarom kiezen voor Nordic Hot Tubs?

Vanhie was meteen zeker van een samenwerking met Nordic Hot Tubs. We zetten onze argumenten even op een rij voor jou:

  • Simpel. Gebruiksvriendelijkheid is prioriteit.
  • Dual Therapy System. Een combinatie van Direct Pressure Massage en High Volume Whirlpool Therapie. Voor ontspanning van de spieren.
  • Betaalbaar. Het doel van Nordic Hot Tubs is betaalbare luxe bieden.
  • Levenslange garantie. Afhankelijk van de hot tub.
Ontdek Nordic Hot Tubs in de showroom

Hoe onderhoud ik mijn hot tub?

Eens jouw jacuzzi volledig klaar is voor gebruik, is het tijd om te genieten. Daarnaast is het belangrijk dat je je spa goed onderhoudt. Regelmatig onderhoud maakt je hot tub ervaring aangenamer en de levensduur van je spa verhoogt eveneens. Welke producten en hoeveel onderhoud je moet doen hangt af van het gebruik van je hot tub. Het water testen en filters afspoelen is wekelijks belangrijk. Elke 6 weken je filter chemisch schoonmaken en elke 4 maanden je water vervangen, ook. Dit schema hou je best aan bij regelmatig gebruik van je hot tub.

Bestel onze onderhoudsproducten online

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.