Doorgaan naar inhoud
15% korting op alles van Serax! Actie alleen online geldig.
15% korting op alles van Serax! Actie alleen online geldig.
Gratis verzending vanaf €50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Wij onderhouden jouw tuinmachines.

We bieden een zeer breed gamma van tuinmachines van de beste merken aan. En dat allemaal op één adres. Maar dat is niet alles: wij zorgen ook voor het onderhoud ervan. Want ook daarvoor kan je op ons rekenen. Als extra service bieden wij immers een onderhoudsformule aan. Zodat jouw materiaal op elk moment probleemloos werkt.

Onze mecaniciens staan voor je klaar.

Onze mecaniciens staan voor je klaar.

Bij Vanhie is er een enthousiast team dat zich continu bezighoudt met onderhoud en reparaties van tuinmachines. Onze mecaniciens kennen alle toestellen door en door en worden regelmatig opgeleid zodat ze altijd mee zijn met de laatste technologie.

Nood aan onderhoud?

Nood aan onderhoud?

Breng jouw machine dan binnen in ons werkatelier in Meise. Vanhie garandeert een grondig onderhoud van jouw machines. Ons team reinigt jouw machine zodat ze er als nieuw uitziet. Geraakt je machine niet tot bij Vanhie? Dan komen wij op aanvraag tot bij jou thuis.

Installatie van nieuwe onderdelen.

Installatie van nieuwe onderdelen.

Je kan ook bij ons terecht voor de installatie van nieuwe onderdelen, wanneer je tuinmachine deels aan vervanging toe is. In ons magazijn stockeren we wisselstukken van alle mogelijke merken en machines die we verkopen. Is het er toch niet? Dan bestellen we tijdig nieuwe onderdelen.

Wanneer breng ik mijn tuinmachine binnen?

De winterperiode is de ideale gelegenheid om je tuinmachines eens grondig te laten controleren en onderhouden. Wanneer je machine jaarlijks onderhoud krijgt, zal die een stuk langer meegaan. Zo kunnen we ook tijdig mankementen opsporen. Bovendien vermijd je dan grote kosten in de toekomst en heb je meer kans om het maaiseizoen probleemloos door te komen.

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.