Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Opbergkoffers.

Icon

Jouw tuinkussens, tuinmaterialen, barbecue,... opbergen na de zomer of bij regenweer? Vanhie heeft verschillende sublieme opbergkoffers in zijn aanbod. 

Ontdek ze in onze showroom

Heb je deze zomer heerlijk gerelaxed in je tuin? Maar is het tijd om je buitenomgeving op te bergen voor de winter?
Vanhie werkt samen met Biohort voor kwalitatieve opbergkoffers. Zo gaan jouw tuinproducten levenslang mee.

Opbergen in stijl.

Biohort

Opbergen in stijl.

Hecht je belang aan een buitenomgeving vol kwalitatieve en stijlvolle tuinmeubelen en accessoires? Dan vind je het allicht ook belangrijk dat je deze producten goed kan opbergen? Voor de opbergkoffers werken we samen met Biohort. Zo berg je jouw materialen een hele winter, of het hele jaar door, goed op.

Ontdek jouw opbergmogelijkheden
Wij kiezen voor Biohort. Jij ook?

Wij kiezen voor Biohort. Jij ook?

De Biohort opbergkoffers zijn van kwaliteit, functionaliteit en bieden vooral zekerheid. Ze verwerken enkel hoogwaardig materiaal en bieden maar liefst 20 jaar garantie tegen roest. Alle Biohort staalplaten zijn uit vuurverzinkt staal met een zinklaag tot 275 g/m2. Ze maken uitsluitend gebruik van het hoogwaardig staal van VOEST-Alpine. Dit staal gebruiken ook vele autofabrikanten zoals BMW en Audi Naast kwaliteit is zekerheid prio voor Biohort. De vergrendelingen zijn met cilinderslot en de stormzekerheid is tot 150 km/u. 

Ontdek het zelf in onze showroom

“Vanhie kiest voor kwalitatieve producten met een luxe uitstraling om jouw buitenomgeving een upgrade te geven. Deze producten goed opbergen is daarbij zeer belangrijk. Daarom werken we samen met Biohort.”

Welk model past bij jou?

Welk model past bij jou?

De Neo Berging is perfect om al jouw tuinmeubelen en accessoires op te bergen. De berging heeft directe bevestiging van de accessoires en schapjes waar je nog iets op kwijt kan. Bovendien heeft de Neo Berging een mooi design en is het een toevoeging aan jouw buitenomgeving.

De Loungebox is de ideale opbergkoffer voor jouw loungekussens en andere accessoires. Met zijn luxe uitstraling past hij op elk terras.

Tot slot de multifunctionele opbergkoffer HighBoard. De koffer heeft vleugeldeuren en een dekselopening waardoor er veel mogelijk is. Perfect voor kussens, tuinspullen of als aanvulling op jouw outdoor keuken. 

Hou je wintertuin in leven.

Hou je wintertuin in leven.

In de winter ziet je tuin er snel heel sober uit. Maar met de Vanhie tuinproducten komt je tuin weer helemaal tot leven. Geef een winterbarbecue met onze outdoor cooking producten. Is het al wat kouder? Ga lekker aan een terrasverwarmer zitten. Vul je tuin nog aan met accessoires zoals vuurhaarden en buitenkaarsen. Zo is je tuin ook in de winter een gezellige plek waar je tot rust komt.

Bekijk alle sfeermakers voor buiten

In onze showroom is er nog zoveel te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Contacteer ons

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.