Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Stihl

Stihl.

Icon

Heb jij groene vingers en wil je graag buiten aan de slag gaan? Stihl is al meer dan 90 jaar een betrouwbare partner voor klussen in de tuin. Zowel voor professionelen als voor particulieren.

Lekker werken in de buitenlucht, zalig! Stihl is een pionier op het gebied van innovatief tuingereedschap. Wil je graag klussen in de tuin maar zijn sommige taken wat te zwaar? De tuinmachines van Stihl, zoals kettingzagen en motormachines, helpen jou bij die zware taken. Stihl heeft niet alleen machines voor in je tuin, maar ook professioneel gereedschap voor de bouwsector.

Bekijk het aanbod van Stihl
Vanhie kiest resoluut voor Stihl.

Vanhie kiest resoluut voor Stihl.

Vanhie heeft een uitgebreid aanbod aan producten voor klussen in de tuin. Van grote machines tot
klein gereedschap. Stihl is onze kwalitatieve en betrouwe partner. De Vanhie medewerkers scholen zich continu bij over de nieuwste Stihl producten en technologieën, zodat jij met al je vragen bij ons terecht kan.

Bezoek onze showroom
De Stihl Technologie.

De Stihl Technologie.

Bij het klussen in de tuin wordt je lichaam wat belast. Daarom werkt Stihl met startsystemen die het opstarten en werken met de machines veel eenvoudiger maken. Bovendien hebben alle machines een innovatieve motortechniek waardoor jouw werk sneller verricht is. Stihl werkt met nog veel meer verschillende technologieën om het werk in de natuur te verlichten.

Ontdek de tuinmachines van Stihl
Stihl bij Vanhie.

Stihl bij Vanhie.

Vanhie biedt jou tuinmachines, tuingereedschap en werkkledij van Stihl. Zoals een degelijke bosmaaier, grasmaaier, bladblazer, kettingzaag, haagschaar maar evengoed kwalitatieve werkkledij en bescherming. Denk maar aan een Stihl werkbroek, gehoorbescherming, veiligheidsbrillen of handschoenen. We zoeken graag naar het juiste product om jouw werk een stuk aangenamer te maken. Want wij denken
steeds aan jouw veiligheid.

Ontdek Stihl bij Vanhie.

Vanhie selecteert met nauwe zorg de beste producten van Stihl zodat jij elk seizoen je buitenomgeving
makkelijk kan aanpakken. Kom een kijkje nemen in onze showroom in Meise om meer over Stihl te ontdekken.

Kom eens langs

Ontdek onze Stihl collecties.

Verticuteermachine RLA 240

Verticuteermachines

Robotmaaier RMI 422

Robotmaaiers

Accuhaagschaar HLA 56

Haagscharen

Accukantenmaaier FSA 60

Kantenmaaiers

Bladblazer BGA 86

Bladblazers

Hogedrukreiniger RE 130

Hogedrukreinigers

Grasmaaier RME 443

Grasmaaiers

“Geniet optimaal van jouw verzorgde buitenomgeving. Met de producten van Vanhie is in de tuin werken eenvoudig en rustgevend.”

De flexibele Stihl accusystemen.

De flexibele Stihl accusystemen.

Stihl zet al bijna 10 jaar in op de accu-technologie. Hierdoor hebben ze op dit vlak ondertussen een echte reputatie en knowhow opgebouwd. De accusystemen van Stihl zijn krachtige accumachines met een lange levensduur en vooral een comfortabel en flexibel gebruik voor jou. Heb je meer vragen hierover? Het Vanhie team staat klaar voor jou!

Ontdek het Stihl aanbod

Heeft jouw tuinmachine nood aan onderhoud?

Nood aan onderhoud? Breng jouw machine dan binnen in ons werkatelier. Vanhie garandeert een grondig onderhoud van jouw machines. Vanhie reinigt jouw machine zodat ze er als nieuw uitziet. Bovendien kan je bij ons terecht voor de installatie van nieuwe onderdelen, wanneer je tuinmachine deels aan vervanging toe is.

Kom langs bij Vanhie

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.