Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Toro

Toro – Count on it.

Icon

Ga aan de slag in jouw eigen buitenomgeving of op grote oppervlakken met de tuinproducten van Toro. Een merk met een ruim aanbod voor zowel particulieren als professionelen. Ontdek Toro hieronder!

Bekijk producten

In de buitenomgeving werken is een werk waar je volledig van tot rust komt. Toro biedt al meer dan 100 jaar innovatieve oplossingen voor jouw buitenomgevingen. De machines van Toro zorgen ervoor dat werken in je tuin of op grote werkplaatsen nooit zo makkelijk was. Alle Toro-producten zijn gemaakt om efficiënt te werken in de meest moeilijke omstandigheden en op uitdagende terreinen, zonder toegevingen te doen op het vlak van maaikwaliteit of van je comfort.

Vanhie selecteert Toro voor jou.

Vanhie selecteert Toro voor jou.

Vanhie selecteert elk seizoen zeer nauwkeurig een aanbod vol kwalitatieve producten van de beste
merken. Ons doel is dat jij makkelijk je tuin onderhoudt en geniet van de groene omgeving. Toro is een partner die de juiste producten aanbiedt om dat doel te behalen.

Ontdek aanbod Toro
Toro bij Vanhie.

Toro bij Vanhie.

Vanhie heeft een ruim assortiment aan tuinmachines van Toro. De grasmaaiers met
nul-draaicirkel hebben een ongeëvenaarde wendbaarheid, waardoor ze moeiteloos rond bomen of aangelegde tuinelementen draaien. Daarnaast hebben we de veelzijdige motorgazonmaaiers met handige functies. Eveneens de gazon- en tuintractoren hebben een hoog vermogen, en de geavanceerde motortechnologie zorgt voor een snelle start.

Zowel voor een kleine tuin of een groot oppervlak
bieden we de meest gebruiksvriendelijke machines aan. Kom langs in de showroom in Meise voor meer informatie over de producten!

Kom langs en ontdek Toro.

Bij Vanhie selecteren we de beste producten van Toro zodat je je tuin elk seizoen makkelijk onderhoudt. De Vanhie medewerkers scholen zich continu bij over de nieuwste technologieën van de machines. Kom langs in onze showroom in Meise en we informeren je graag!

Kom eens langs

Ontdek onze Toro collecties.

“Het onderhoud van je privétuin of van moeilijke terreinen wordt een stuk makkelijker met de
gebruiksvriendelijke Toro producten. Zo moet jij enkel genieten van de heerlijke buitenomgeving.”

Vanhie onderhoudt jouw tuinmachines.

De machines waar jij je tuin of terrein met mooi maakt, moeten uiteraard goed onderhouden worden zodat ze jaren meegaan. Breng hem gewoon binnen in het Vanhie werkatelier en wij zorgen voor een grondig onderhoud en de installatie van nieuwe onderdelen.

Kom langs bij Vanhie

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.