Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Tribù – The art of leisure.

Icon

Het Belgisch merk Tribù straalt pure klasse en kwaliteit uit. Tribù staat helemaal bovenaan de lijst van meest gegeerde tuinmeubelfabrikanten.

Waarom zeggen we dat? Tribù heeft een feilloze feeling voor design, een ambitieus streven naar technische perfectie tot in het kleinste detail en affiniteit met innovatieve high-tech materialen. Dit vertaalt zich in een selectie van discrete, elegante tuinmeubelen gemaakt uit duurzame, hoogwaardige materialen zoals teakhout, aluminium, Tricord en Canax. Het ergonomisch zitcomfort zorgt voor een belangrijke toegevoegde waarde.

Waarom wij Tribù als merk voor jou kiezen.

Tribù

Waarom wij Tribù als merk voor jou kiezen.

Vanhie staat voor ‘Buitengewoon thuis genieten’. Al in de vroege jaren 90 begreep ook Tribù dat tuin en terras eigenlijk een uitbreiding van het huis zijn. Deze visie werd uitgewerkt in een vernieuwende en tijdloze collectie van luxueuze ‘basic chic’ tuinmeubelen. Tribù werkt samen met heel wat designers van hoog niveau zoals Studio Segers, Yabu Pushelberg, Monica Armani, Merckx & Maes en Ilia Eckardt.

Wat maakt Tribù nu voor ons speciaal?

Wat maakt Tribù nu voor ons speciaal?

We zijn zelf helemaal weg van de unieke collecties die Tribù op de markt brengt. De verfijnde afwerking, elegante frames, ronde lijnen, combinaties van harde materialen en stoffen en uiteraard hun unieke antraciet-kleur, ook wel Wengé genoemd.

Contacteer ons

We tonen je graag onze collecties.

Wij selecteren jaarlijks een aantal collecties van Tribù die worden tentoongesteld in onze showroom. Onze selectie wordt zo gemaakt dat je heel wat verschillende stijlen kan komen bekijken. Hou je meer van houten tuinmeubelen? Of ben je eerder fan van het minimalistisch design waarin je vooral aluminium ziet terugkomen? Kom gerust eens langs in onze showroom, dan dompelen we je onder in de prachtige wereld van Tribù.

Ontdek onze Tribù collecties.

Tribù Amanu

Tribù Pure Sofa

Tribù CTR

Tribù Illum

Tribù Branch

Tribù CTR

Tribù Nodi

Tribù Vis à vis

Tribù CTR Lounge

“Vanhie gaat voor kwaliteit en klasse. Bij ons vind je een uitgebreide collectie aan tuintafels en tuinstoelen in heel wat stijlen van klassiek of robuust tot strak minimalistisch.”

Onderhoudsproducten tuinmeubelen

Zorg & advies

Jouw Tribù tuinmeubelen onderhouden?

Om de hoogwaardige afwerking en het comfort van jouw Tribù zitmeubelen en tafels jaar in jaar uit te behouden, hebben wij een speciaal assortiment aan beschermende en kwalitatieve onderhouds-producten. Ontdek o.a. onze Tribù Teak Protector, Tribù Teak Super Cleaner, Tribù Textile Protector en Tribù Ceramic Protector.

Ontdek de Tribù onderhoudsproducten

Zie je het groots of wil je jouw buitenomgeving grondig aanpakken?

Icon

Dan is er voor jou ons expertenteam van Vanhie Studio. Onze missie is om jouw idee om te toveren tot een outdoor droomconcept. Maak je afspraak bij één van onze interieuradviseurs en
-architecten die alle tijd nemen om jouw project van A tot Z te helpen uitwerken.

Naar Vanhie Studio
Advies en service: dat vind je bij Vanhie.

Advies en service: dat vind je bij Vanhie.

Of je nu op zoek bent naar een Tribù tuintafel, Tribù tuinstoelen of een Tribù loungeset, we helpen je graag. We luisteren graag naar jouw wensen en ideeën en stemmen hier ons aanbod op af. Dit kan zelfs een mix zijn van verschillende merken.

Voor ons is het belangrijk dat jij je goed voelt in de tuinset die je kiest. We nemen graag onze tijd voor jou en je plannen. Zet je erbij, we bieden je een koffietje aan en duiken graag samen de wereld van het ‘outdoor living’ in. Je kan rekenen op ons professioneel advies en inspirerend denkvermogen.

Ontdek wat ons uniek maakt

In onze showroom is er nog zoveel te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Contacteer ons

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.