Doorgaan naar inhoud
Profiteer t.e.m. 29 mei van onze unieke Batibouw acties. Ontdek ze in onze showroom.
Profiteer nog tot 29 mei van onze Batibouw acties.
Gratis verzending vanaf €75, excl. grote pakketten

Coming soon...

Beste klant,

Deze pagina is nog in ontwikkeling, onze excuses daarvoor. Jammer genoeg kunnen wij je hier dus niet meteen verder helpen, maar kom gerust het uitgebreid aanbod ontdekken in onze ruime showroom te Meise. Daar vind je ongetwijfeld wel wat je zoekt!

Toch liever online verder kijken? Laat je dan verder inspireren door onze verschillende productcategorieën.

Homepage

Buitengewoon thuis genieten

Tuinmeubelen
Wellness
Outdoor cooking
Sfeermakers voor binnen
Sfeermakers voor buiten
Totaalprojecten

Alles voor klussen in de tuin

Tuinmachines
Tuingereedschap

Roolf.

Roolf ontwerpt en produceert hoogwaardige, budgetvriendelijke, opvallende tapijten en meubelen voor buiten, bedoeld om te chillen.

Roolf-living brengt een elegante en speelse toets in jouw ruimte. Het merk ontwerpt en produceert producten met een kleurrijke, unieke en duurzame textuur om je buiten- en binnenleven op te fleuren. De producten zijn jouw ticket naar het beleven van jouw Roolf-momenten: ze nodigen je uit om te chillen en te socializen, waar en hoe jij dat wilt.

Buitentapijten & gezellige poufs

We kozen bij Vanhie voor Roolf aangezien zij stijlvolle buitenaccessoires betaalbaar maken. De Roolf-producten laten het toe om voor kleur te durven gaan: een buitentapijt met een leuk motief of een kleurrijke pouf om bij te zetten. Durf een gewaagd accent leggen met jouw buitenaccessoires.

Ontdek heel wat fleurige terrastapijten en kwalitatieve poufs van Roolf in onze showroom.

In onze showroom is er nog zoveel te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Contacteer ons

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.