Doorgaan naar inhoud
Profiteer t.e.m. 29 mei van onze unieke Batibouw acties. Ontdek ze in onze showroom.
Profiteer nog tot 29 mei van onze Batibouw acties.
Gratis verzending vanaf €75, excl. grote pakketten

Terrastapijten

Coming soon...

Beste klant,

Deze pagina is nog in ontwikkeling, onze excuses daarvoor. Jammer genoeg kunnen wij je hier dus niet meteen verder helpen, maar kom gerust het uitgebreid aanbod ontdekken in onze ruime showroom te Meise. Daar vind je ongetwijfeld wel wat je zoekt!

Toch liever online verder kijken? Laat je dan verder inspireren door onze verschillende productcategorieën.

Homepage

Buitengewoon thuis genieten

Tuinmeubelen
Wellness
Outdoor cooking
Sfeermakers voor binnen
Sfeermakers voor buiten
Totaalprojecten

Alles voor klussen in de tuin

Tuinmachines
Tuingereedschap

Terrastapijten.

Wie helemaal wil inzetten op gezelligheid en comfort, kan kiezen voor een buitentapijt. Richt uw tuinset in alsof het uw living is, alsof het een plaats is waar u ’s zomers iedere avond wilt vertoeven. Een buitentapijt geeft een warme touch aan uw terras, en het is bovendien functioneel. Uw meubels komen niet in direct contact met de grond of met water, waardoor ze minder snel slijtage vertonen.

De tapijten worden onder andere uit PVC gecoat polyester vervaardigd, wat ze aangenaam maakt om met blote voeten op te wandelen. Ontdek al onze terrastapijten van o.a. Tribù, Royal Botania en Roolf in onze showroom.

In onze showroom is er nog veel meer te ontdekken. Zien we je daar?

In onze showroom is er nog veel meer te ontdekken. Zien we je daar?

In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij jou een nog ruimer aanbod aan collecties en merken aan dan wat je hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.

Bezoek onze showroom

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.