Doorgaan naar inhoud
Gratis OFYR essentials bij aankoop van OFYR 100 model. Klik hier!
Pre-summer event zondag 5/05: Cocktails & music. Klik hier!
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Nibbi

Nibbi – Duurzaam & kwalitatief.

Icon

Ga je graag aan de slag in groene omgevingen? Nibbi helpt je hier graag bij. Het merk staat bekend om kwaliteit en innovatie op een duurzame manier. Ontdek alles over Nibbi hieronder!

Er is toch niets beter dan werken in de heerlijke buitenlucht? De machines van Nibbi ondersteunen zowel hobbyisten als professionals bij al hun tuinwerk. Nibbi is een onderdeel van het Italiaans bedrijf Emak. Emak staat voor kwaliteit en innovatie dat in harmonie staat met de natuur. De machines zijn gemaakt om de efficiëntie en het gemak van hun consumenten te maximaliseren. Net zoals bij Vanhie staat jouw comfort op de eerste plaats. Ze bieden handmatige landbouwmachines en tweewielige trekkers aan.

Vanhie kiest Nibbi voor jou.

Vanhie kiest Nibbi voor jou.

Vanhie stelt elk seizoen een gamma vol kwalitatieve producten samen die ervoor zorgen dat jij buitengewoon thuis geniet. Klussen in de tuin is af en toe noodzakelijk. Om deze klus makkelijk en leuk te maken kozen we voor het merk Nibbi. Zowel voor professionals als voor hobbyisten.

Bezoek onze showroom
Nibbi bij Vanhie.

Nibbi bij Vanhie.

Vanhie biedt jou kwalitatieve machines aan die je vooruithelpen bij groenonderhoud. Dat in samenwerking met het merk Nibbi. De machines zorgen voor efficiënt werk waarbij rekening wordt gehouden met de ergonomie van de gebruiker. De handbediende machines zijn goed voor grondbewerking en voor vervoer. De tweewielige trekkers zijn voor motoculteurs, grondbewerking en voor maaien. Kom langs bij Vanhie en we helpen je bij het kiezen van de beste Nibbi machine voor jou.

Nibbi in de Vanhie showroom.

Nibbi is een merk dat zijn machines telkens opnieuw innoveert waarbij ze rekening houden met de natuur. De Vanhie medewerkers zijn uiteraard altijd op de hoogte van deze nieuwste technologieën om jou verder te helpen. Breng dus zeker een bezoekje aan onze showroom in Meise en we helpen jou bij het kiezen van de machine die het beste bij jou past.

Kom eens langs

“Werken in de buitenlucht is zalig, het brengt je helemaal tot rust. De machines van Nibbi maken de klus een stuk makkelijker zodat jij nog meer kan genieten.”

Vanhie onderhoudt jouw tuinmachines.

Deze tuinmachines hebben uiteraard af en toe een onderhoud nodig. Daar moet jij je geen zorgen over maken. Breng gewoon je machines binnen in het Vanhie werkatelier en wij verzorgen je tuinmachines met alle liefde. We reinigen je machine en installeren nieuwe onderdelen wanneer dit nodig zou zijn.

Kom langs bij Vanhie

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.