Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Project VD - Vanhie Studio

Icon

Vanhie stuurde Vanhie Studio naar deze wondermooie villa in Nederland om hun buitenomgeving onder handen te nemen. En wat een prachtig resultaat. Laat je meenemen in het project hieronder en maak zelf een afspraak voor een totaalproject!

Maak je afspraak

Een exterieur vol ronde vormen.

Deze villa in Nederland is omringd door een ruime groene omgeving. Op het grijze terras willen de eigenaars dan ook
genieten van deze omgeving en rust. Onze experten kozen daarom voor enkele ronde meubelstukken. Want alles wat rond is, maakt de hoekige elementen een stuk zachter. En het is meteen een uniek element op jouw terras.

Ontdek topmerken bij Vanhie.

Ontdek topmerken bij Vanhie.

Het doel van Vanhie is dat jij buitengewoonthuis geniet. Dat met producten die jarenlang meegaan en een mooi design hebben. We selecteren dan ook met nauwe zorg al onze merken. Voor dit project werkten we samen met de merken Tribù, Bastalpe, Jardinico en Royal Botania.

Maak jouw afspraak met Vanhie Studio

“Vanhie Studio neemt jouw exterieur onder handen, zodat jij buitengewoon thuis geniet.
Een exterieur vol gezelligheid.”

K.T.

Ontdek het volledige project

Tosca speelt de hoofdrol.

Vanhie Studio koos voor dit project volop voor de Tosca collectie van Tribù. De Tosca armstoelen nemen meteen je aandacht met hun geweven design. Deze zijn inclusief kussentjes voor jouw comfort. Het Tosca Daybed is goed voor een boek te lezen of lekker te zonnen. Zit je liever in een lounge chair? De Tosca Lounge Chairs bieden je alle comfort dat je nodig hebt. Want jouw comfort staat centraal bij Vanhie.

De Tosca collectie van Tribù, is een supercomfortabele collectie. Leuk weetje: de geweven afwerking van de Tosca collectie ziet er misschien niet weerbestendig uit, maar dat is het 100% wel. Binnenin vind je een mousse die omgeven is door een stof gemaakt van Tricord en textileen. Niet alleen sterk dus, maar ook heel zacht. De producten gaan jaren mee op jouw terras.

Maak je afspraak met Vanhie Studio
De niet te missen terrastoebehoren.

De niet te missen terrastoebehoren.

Nodig al je vrienden en familie uit aan deze ruime aluminium en teak eettafel van Bastalpe. Een zeer sterke en makkelijk te onderhouden tafel. Ook dachten de experten aan een vrijhangende parasol van Jardinico, om je te beschermen tegen de zon.

Bij de Tosca Lounge Chairs voegden we Tribù koffietafeltjes toe om je aperitief of boek op te leggen. Hou je van lange zomeravonden? De buitenverlichting Dome van Royal Botania geeft je de hele avond gezellig licht. Om het tot slot echt af te maken, dachten we aan de prachtige bloempotten van Domani.

Ontdek onze accessoires
Kies jij ook voor een totaalproject bij Vanhie Studio?

Kies jij ook voor een totaalproject bij Vanhie Studio?

Ben jij betovert van dit exterieur? En wil je jouw exterieur eens grondig aanpakken? Vanhie Studio staat klaar om samen met jou er een paradijsje van te maken. Ontdek hieronder onze werkwijze:

▫ Jarenlange ervaring op het gebied van luxueuze outdoorprojecten
▫ Sterke knowhow op zowel technisch als esthetisch gebied
▫ Ruime keuze aan stijlvolle kwaliteitsmerken
▫ Duidelijke 2D of 3D voorstellen van het ontwerp
Persoonlijke aanpak op basis van jouw wensen en ideeën
Eén gesprekspartner voor jouw volledige droomproject
▫ Uitstekende service na verkoop

Maak jouw persoonlijke afspraak

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.