Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Project VL - Vanhie Studio

Icon

Droom jij van een wondermooi exterieur waar je dagelijks van geniet? Vanhie Studio helpt jou hier graag bij. Dit expertenteam van interieurarchitecten ging al aan de slag in deze prachtige villa in Londerzeel. Ontdek het totaalproject hieronder en maak zelf een afspraak bij Vanhie Studio.

Een knus stekje.

Deze knappe landelijke villa in Londerzeel heeft een ruim grijs betegeld terras omringd met groen. Het doel was om op dit terras een plek te creëren waar de eigenaars tot rust komen en vrienden en familie kunnen uitnodigen. Om deze vredige omgeving door te trekken in de meubels, kozen de interieurarchitecten van Vanhie Studio voor de kleuren lichtgrijs, zwart en een toets groen.

Vanhie kiest de meest kwalitatieve merken voor jou.

Vanhie kiest de meest kwalitatieve merken voor jou.

Vanhie stelt nauwkeurig een aanbod samen waarin verschillende stijlen voorkomen. Maar vooral ook een aanbod van kwalitatieve producten die luxe uitstralen. Zo geniet jij met deze producten buitengewoon thuis. Dit zijn merken zoals Tribù, Gommaire, Baobab en nog veel
meer.

Ontdek alle merken

“Vanhie Studio helpt je met het creëren van jouw outdoor droomconcept. Geniet zo dagelijks van jouw eigen exterieur en vind alle rust.”

G.S.

Ontdek het volledige project.

Een lounge om u tegen te zeggen.

Op dit terras in Londerzeel is er voldoende ruimte voor een grote lounge waar je zelf uren comfortabel ligt of vrienden en familie bij uitnodigt. Daarom koos Vanhie Studio de Senja loungeset van Tribù. Een grijze u-vormige zetel met ultracomfortabele kussens. Want jouw comfort staat centraal bij Vanhie. Om reliëf toe te voegen en om jouw aperitief op te zetten kozen we voor Drop koffietafeltjes. Niet te vergeten voegden we ook een parasol van Jardinico toe. Een design parasol om je te beschermen tegen felle zon. Alles wat je dus nodig hebt om een dagje te genieten van jouw exterieur.

Maak je afspraak met Vanhie Studio
Details zorgen voor harmonie.

Details zorgen voor harmonie.

Naast de grote meubelstukken zijn accessoires
een essentieel element in jouw buitenomgeving. Die zorgen namelijk voor een mooi harmonieus geheel. Vanhie Studio koos bij dit project voor decoratie van de merken Tribù, Gommaire, Dekocandle en Baobab. Prachtige vazen, kaarsen en een mooie Tribù poef maken het project echt af.

Ontdek onze decoratie
Ga voor een samenwerking met Vanhie Studio.

Ga voor een samenwerking met Vanhie Studio.

Ben je helemaal omvergeblazen van dit project? Wil je je eigen buitenomgeving ook graag volledig aanpakken? Kies dan ook vooreen samenwerking met Vanhie Studio. Ontdek hieronder waarom wij jouw ideale partner voor dit project zijn:

▫ Jarenlange ervaring op het gebied van luxueuze outdoorprojecten
▫ Sterke knowhow op zowel technisch als esthetisch gebied
▫ Ruime keuze aan stijlvolle kwaliteitsmerken
▫ Duidelijke 2D of 3D voorstellen van het ontwerp
Persoonlijke aanpak op basis van jouw wensen en ideeën
Eén gesprekspartner voor jouw volledige droomproject
▫ Uitstekende service na verkoop

Maak jouw persoonlijke afspraak

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.