Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf € 50 - Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis!
Blogs Cadeaubon Over ons Vacatures Contact

Project KW - Vanhie Studio

Icon

De binnenhuisarchitecten van Vanhie Studio gingen weer aan de slag in een woning in Wemmel om hun buitenomgeving naar een oase van rust om te toveren. Ontdek hieronder hoe ze dat deden.

Gezelligheid voorop

De strakke villa in Wemmel heeft een ruim terras met donkergrijze tegels naast een prachtig zwembad. Daarom kozen onze experten voor een warm element, teak, en een combinatie van licht- en donkergrijze kleuren. Zo behouden de eigenaars een strakke stijl maar vooral met een gezellige toets.

Kwalitatieve merken in aanbod bij Vanhie.

Kwalitatieve merken in aanbod bij Vanhie.

Vanhie stelt ieder seizoen met nauwe zorg een aanbod samen vol met kwalitatieve luxueuze producten. Elke stijl vind je er in terug, ook die van jou! Voor dit project in Wemmel koos Vanhie Studio voor een samenwerking met centraal de merken Dedon en Manutti. Aangevuld met enkele Tribù producten en andere accessoires.

Maak jouw afspraak met Vanhie Studio

“De experten van Vanhie Studio hebben op elk detail gelet om gezelligheid te creëren en bovenal: we voelen ons ook buiten 'thuis'. We zijn erg tevreden van het resultaat!”

H.P.

Ontdek het volledige project

Een lounge waarin je tot rust komt.

De interieurarchitecten creëerden op het terras een mooie plek waar de eigenaars elke dag kunnen zitten en genieten. De Dedon loungezetel is gemaakt van teak, makkelijk te onderhouden en geeft een warme sfeer. Deze is aangevuld met grijze kussens waar je uren makkelijk op zit, want jouw comfort staat centraal bij Vanhie.

Zit je graag in een schommelstoel? De Dedon Mbrace schommelstoel is heel knus en super zacht om zitten. Deze past in elk exterieur en is bovendien mooi voor het oog. Natuurlijk wil je ook je aperitief, boek, accessoires,... kwijt in je salon. Daarom voorzien we de Tribù Drops bijzettafeltjes. Efficiënt en een leuk design.

Maak je afspraak met Vanhie Studio
Accessoires maken het af.

Accessoires maken het af.

We vulden de grote meubelstukken in de loungehoek aan met twee leuke Manutti poefs in verschillende kleuren, voor contrast. Deze zijn goed om je benen op te leggen of dienen als extra stoel. Tegels zijn soms wat koud in de avond. Daarom kozen we voor een klassiek Manutti tapijt. Deze zorgt bovendien ook voor een gezellige sfeer. Tot slot voorzien we nog kleine accessoires zoals een Baobab kaars en een Gommaire vaas. Deze maken het tot een geheel.

De voordelen van Vanhie Studio.

De voordelen van Vanhie Studio.

Ben jij helemaal weg van de aankleding van dit exterieur? Het expertenteam van Vanhie Studio staat helemaal klaar om jou verder te helpen bij een totaalproject. Jij vertelt ons jouw wensen en Vanhie Studio maakt het werkelijkheid. Ontdek hier hoe we dat doen:

▫ Jarenlange ervaring op het gebied van luxueuze outdoorprojecten

▫ Sterke knowhow op zowel technisch als esthetisch gebied

▫ Ruime keuze aan stijlvolle kwaliteitsmerken

▫ Duidelijke 2D of 3D voorstellen van het ontwerp

Persoonlijke aanpak op basis van jouw wensen en ideeën

Eén gesprekspartner voor jouw volledige droomproject

▫ Uitstekende service na verkoop

Maak jouw persoonlijke afspraak

Blijf op de hoogte.

Ben je graag snel van alles op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang: acties, promoties, nieuwe collecties en merken, events, workshops, bedrijfsupdates en inspiratie.